Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Πανσέληνος γεμάτη ευρώ: Χρήμα με την σέσουλα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου αναλύει

28 Νοεμβρίου 2023 23:01
Πανσέληνος γεμάτη ευρώ: Χρήμα με την σέσουλα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του «κάστορα», όπως είθισται να ονομάζεται συμβολικά το φεγγάρι του Νοεμβρίου, πραγματοποιείται τη Δευτέρα 27/11/2023 στις 4 μοίρες και 51 λεπτά του άξονα Διδύμων-Τοξότη, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη, και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Αυτή η Πανσέληνος έρχεται με άγριες διαθέσεις, νεύρα, θυμό και εμπόδια που θα κληθούμε να ξεπεράσουμε για να βρούμε την ισορροπία μας. Είναι ένα εκρηκτικό φεγγάρι που ίσως μας φέρει στα όρια μας και ενδεχομένως να πούμε ή να ακούσουμε λόγια σκληρά, να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά ταυτόχρονα θα επικρατεί τέτοια σύγχυση και αδυναμία συγκέντρωσης που ίσως πέσουμε σε παγίδες, καθώς δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Πάντα μια Πανσέληνος δείχνει ένα σημείο καμπής ή ολοκλήρωσης κάποιων κύκλων και μας δίνει την ευκαιρία να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε πλέον δεν μας εξυπηρετεί και είναι βλαπτικό και τοξικό στη ζωή μας. Το ζώδιο των Διδύμων που φιλοξενεί την Πανσέληνο είναι αυθόρμητο και κυκλοθυμικό και συνδέεται με την επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα στενά συγγενικά μας πρόσωπα, τους γείτονες, τους συνεργάτες, και ό,τι σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη μάθηση, αλλά και τη νεολαία. Η υπερπληροφόρηση, η φλυαρία, το κουτσομπολιό, τα επιφανειακά φλερτ, το χάσιμο χρόνου και ενέργειας χωρίς ιδιαίτερο σκοπό, μπορεί να οδηγήσουν σε χαοτικές καταστάσεις αν τα αφήσουμε να μας παρασύρουν. Και επειδή με αυτό το φεγγάρι θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε και να βγάλουμε προς τα έξω όσα σκεφτόμασταν και καταπιέζαμε, μπορεί να πούμε λόγια που πονάνε και μάλιστα με πολύ επιθετικό και προκλητικό τρόπο. Με αυτό το φεγγάρι κανείς δεν θα έχει ανοχή και υπομονή, ούτε την όρεξη να παίξει άμυνα… και οι λεκτικές επιθέσεις, οι βίαιες αντιδράσεις και τα τελεσίγραφα θα δίνουν και θα παίρνουν. Θα είναι εύκολο να εκνευριστούμε και να ξεσπάσουμε είτε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε στον δρόμο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αγνώστους και η διάθεση μας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι οικογενειακές διαφωνίες και οι καβγάδες θα είναι συνεχείς και δεν θα ξέρουμε αν θα πρέπει να αντιδράσουμε με βάση τη λογική ή το συναίσθημα.

Πανσέληνος γεμάτη ευρώ: Χρήμα με την σέσουλα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο στους Διδύμους

Η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον Άρη στον Τοξότη και η ενέργεια θα είναι φιλοπολεμική. Από τη μία μπορεί να είμαστε πιο ενθουσιώδεις, παθιασμένοι και διεκδικητικοί, αλλά από την άλλη ίσως να πέσουμε σε λάθη λόγω βιασύνης και συναισθηματικής εμπλοκής. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού όλοι θα είναι ξεροκέφαλοι, φορτισμένοι και κανείς δεν θα βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, μπορεί να γίνουμε πιο σπάταλοι, πιεστικοί, αλλά και να ξεσπάμε πιο εύκολα στους άλλους τον θυμό μας. Τα νεύρα και τα παράπονα θα βασιλεύουν, όπως και η τάση για κουτσομπολιό. Γενικά θα είμαστε πιο παθιασμένοι με ό,τι ασχολούμαστε και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τη δική μας άποψη και το δικό μας θέλω. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και εντάσεις στις οικογενειακές μας σχέσεις και κανείς δεν θα κάνει ένα βήμα πίσω, οπότε οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες. Μπορεί να υπάρχουν σεξουαλικές επιθέσεις και βίαιες αντιδράσεις, καθώς θα χαθεί ο αυτοέλεγχος.

Και οι πιέσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, τον πλανήτη του Κάρμα, υπενθυμίζοντάς μας τη σημασία του να θέσουμε όρια και να φροντίζουμε την υγεία και την ευημερία μας. Το τετράγωνο αυτό έχει ως σκοπό να κόψει ό,τι αρνητικό μας συνδέει με το παρελθόν και θα το κάνει τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο. Θα φέρει λοιπόν το τέλος των τοξικών καταστάσεων, σχέσεων και συνεργασιών και θα ευνοήσει ό,τι καινούριο και πρωτοποριακό. Η όψη αυτή δημιουργεί μια τάση εσωστρέφειας, απολογισμών, έντονης κριτικής και αυτοκριτικής, πιθανώς όμως και εμπόδια στη δράση μας, τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε με πειθαρχία και λογική και όχι με βιασύνη και παρόρμηση διότι μπορεί να τα καταστρέψουμε όλα. Μπορεί να προκαλέσει αίσθημα περιορισμού, κατάθλιψη, μελαγχολία και δυσφορία ίσως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας και ενδεχομένως να προκληθούν προβλήματα και καβγάδες στο σπίτι μεταξύ γονέων και παιδιών ή για οικονομικούς λόγους. Μπορεί να νιώσουμε ότι είμαστε δυσαρεστημένοι, εσωστρεφείς, πεισματάρηδες και ανειλικρινείς, και η αποξένωση από τα άτομα που αγαπάμε μπορεί να μας κοστίσει μια σημαντική σχέση. Δεν θα έχουμε όρεξη να κάνουμε συμβιβασμούς και ίσως η ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά μας να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Δεν είναι καλή περίοδος να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια και δεσμεύσεις.

Παράλληλα σχηματίζεται και η όψη τετραγώνου του Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου, με τον απατηλό Ποσειδώνα που μπορεί να δημιουργήσει έντονη σύγχυση και τελικά να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας και να πάρουμε αποφάσεις που θα τις μετανιώσουμε μετά. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε τις παρορμητικές αντιδράσεις και τις βιαστικές αποφάσεις και να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Αυτή η όψη δημιουργεί υπέρμετρη ευαισθησία, ατονία, αλλά και τάση για εξιδανίκευση. Η φαντασία υπερτονίζεται και αν δεν βρει ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό κανάλι για να εκφραστεί, μπορεί να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχουμε για πράγματα και πρόσωπα και να χάσουμε την επαφή με τη λογική και την πραγματικότητα. Ακόμη, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δυναμώνει τις τάσεις φυγής μας. Και μπορεί να είναι μια υπέροχη όψη για να χαθούμε στον ιδανικό μας κόσμο, αλλά όχι η κατάλληλη όψη για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας, διότι οι ευσεβείς μας πόθοι μπορεί να μας κάνουν να πιστέψουμε ή και να πούμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Με αυτή τη «θυμωμένη» Πανσέληνο μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα, πολιτικές εξελίξεις, αποκαλύψεις σκανδάλων, αλλά και πολεμικές συρράξεις ή κοινωνικές αντιδράσεις.

Πανσέληνος γεμάτη ευρώ: Χρήμα με την σέσουλα για Καρκίνους κι άλλα 2 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 4 μοίρες και 51 λεπτά των Διδύμων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν γεννηθεί από την 1η έως την 7η μοίρα των ζωδίων αυτών. Αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share