Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024

«Αγγελιοφόρος» τύχης η Λίτσα Πατέρα: Αφθονία χρήματος και ευημερίας για Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια!

Οι προβλέψεις της έμπειρης αστρολόγου

28 Νοεμβρίου 2023 13:34
«Αγγελιοφόρος» τύχης η Λίτσα Πατέρα: Αφθονία χρήματος και ευημερίας για Σκορπιούς και 2 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας (28/11), σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα;

Με την Πανσέληνο που σχηματίστηκε στους Διδύμους δόθηκε ώθηση να διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης πολλών, αλλά ήρθε την ίδια ώρα και μεγάλη τύχη για κάποιους!

Ποια τρία ζώδια λοιπόν βρίσκουν πια την ευημερία και άφθονο χρήμα στον δρόμο τους; Η έμπειρη αστρολόγος έχει όλες τις απαντήσεις. Θυμίζουμε παράλληλα πως η ίδια προειδοποίηση πως έρχεται πολύ δύσκολος Δεκέμβριος και τέσσερα ζώδια που θα περάσουν εφιαλτικό μήνα!

Οι ημερήσιες προβλέψεις της αστρολόγου για τα 12 ζώδια στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1:

Σαρωτικές αλλαγές για Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια - Για ποιούς θα αλλάξει η ζωή μέχρι τέλος του χρόνου

Καθώς το 2023 πλησιάζει στην ολοκλήρωσή το τελευταίο μέρος του Νοεμβρίου και ολόκληρος ο Δεκέμβριος παρΑμένουν αχαρτογράφητα σημεία. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα επηρεάσει αρνητικά η Πανσέληνος.

Μέσα σε αυτή την περίοδο, τα άτομα που ανήκουν στα τρία παρακάτω ζώδια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν ευχάριστες ανατροπές στη ζωή τους, σηματοδοτώντας μια επικείμενη αλλαγή στη μοίρα και το πεπρωμένο τους.

Σκορπιός

Αυτή η περίοδος πρόκειται να σας φέρει πραγματικά θετικές αλλαγές, ειδικά όσον αφορά στα οικονομικά σας. Θα εμφανιστούν μπροστά σας ευκαιρίες που έχουν τη δυνατότητα να σας φέρουν σημαντικό πλούτο. Επιπλέον, θα βιώσετε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανεξαρτησίας. Είναι σαν να ξεκινάτε κάτι καινούριο, όπου το αίσθημα κυριαρχίας επικρατεί και νιώθετε δυνατές. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να αδράξετε τη στιγμή και να ενεργήσετε, ώστε να κερδίσετε απροσδόκητα δώρα.

Τοξότης

Δεν θα μπορούσαν παρά τα γενέθλιά σας να είναι άκρως θετικά για εσάς. Ένα κύμα τεράστιας επιτυχίας είναι στον ορίζοντα για εσάς. Ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας και να εξερευνήσετε νέους δρόμους στον τομέα σας. Απελευθερώστε τα ταλέντα σας και βουτήξτε σε δημιουργικά έργα- οι δυνατότητές σας δεν έχουν όρια και είναι γραφτό να διαπρέψετε σε τομείς όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τους περιορισμούς. Αυτό δεν αφορά μόνο στα επαγγελματικά. Αφεθείτε στις αλλαγές και πειραματιστείτε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, θα διαπιστώσετε από πρώτο χέρι ότι το πεπρωμένο είναι όντως εύπλαστο και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιλογές και τις πράξεις σας.

Υδροχόος

Μια πραγματική επανάσταση μπορεί να ξεκινήσει στη ζωή σας. Οι παλιοί τρόποι θα ξεθωριάσουν, καθώς λαχταράτε ένα νέο ξεκίνημα – μια αλλαγή που σας αξίζει. Αφήστε το χάρισμά σας να λάμψει- μη διστάζετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να βουτήξετε σε συναρπαστικές περιπέτειες. Οι δονήσεις γύρω σας θα είναι θετικές, κρατώντας τις ανησυχίες μακριά. Κοιτάξτε άφοβα τους στόχους σας και εκτιμήστε την κάθε στιγμή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share