Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

«Χρυσό» τεφαρίκι από Άση Μπήλιου: «Πέφτει» χρήμα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

24 Νοεμβρίου 2023 07:21
«Χρυσό» τεφαρίκι από Άση Μπήλιου: «Πέφτει» χρήμα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» τεφαρίκι προβλέπει σήμερα (24/11) η Άση Μπήλιου, καθώς «πέφτει» χρήμα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Η Παρασκευή μπαίνει με γκάζια με μια ορμητική Σελήνη στον Κριό μέχρι αργά το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο. Η μέρα είναι αρκετά έντονη σε επίπεδο δράσης, αλλά θα έχουμε και αρκετή παρόρμηση και βιασύνη. Ας το προσέξουμε αυτό κυρίως στις αγορές που θα κάνουμε.

Δεν είναι απαγορευτική η Σελήνη αυτή, αλλά καλό είναι να έχουμε κάνει μια σχετική έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουμε βιαστικά σε μια αγορά που θα μας ενθουσιάσει. Τις βραδινές ώρες θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, και θα βγει για λίγες ώρες σε φάση κενής πορείας από τις 19:40 μέχρι τις 22:28 που θα προχωρήσει στον Ταύρο.

Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δείξει ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο και είναι μια θυμωμένη όψη. Ίσως έχουμε διαφωνίες για οικονομικά θέματα, κληρονομικά ή φορολογικά. Σήμερα θα έχουμε και μια σημαντική αλλαγή σε πλανητικό επίπεδο που θα διαμορφώσει με ένα τελείως διαφορετικό τρόπο το υπόλοιπο της χρονιάς.

Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Άρη στον Τοξότη που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 04/01/2024. Ο Άρης στον Τοξότη διαθέτει πάθος και ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να γίνει αρκετά ισχυρογνώμων. Αγαπά τα σπορ, τα ταξίδια, την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share