Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Διαζύγιο εξπρές» για 4 ζώδια: Αυτά είναι που θα χωρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες

«Μαύρα» μαντάτα για την προσωπική τους ζωή

22 Νοεμβρίου 2023 17:03
«Διαζύγιο εξπρές» για 4 ζώδια: Αυτά είναι που θα χωρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Διαζύγιο εξπρές» προβλέπεται για 4 ζώδια, καθώς θα χωρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Παρόλο που το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με τη φιλία και την ενσυναίσθηση, η είσοδός μας σε αυτό προβλέπεται να αναστατώσει τις ερωτικές σχέσεις για κάποια μέλη του ζωδιακού κύκλου, ενδεχομένως οδηγώντας τα ακόμα και στον χωρισμό.

Ποια θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο, σύμφωνα με το marieclaire.gr; Τα παρακάτω τέσσερα ανήκουν στην «ομάδα υψηλού κινδύνου».

Ταύρος: Με τον σύντροφό σας κάνετε τη μετάβαση από τη φάση «πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση» στην «ήρθε η ώρα να χωρίσουμε». Ειδικά εσείς κλίνετε προς τη δεύτερη απόφαση, καθώς αισθάνεστε ότι δεν έχετε να δώσετε πολλά ακόμα. Νιώθετε να γοητεύεστε όλο και περισσότερο από την προοπτική της ελευθερίας και της single ζωής, που πλέον βλέπετε σαν ένα φως στην άκρη του τούνελ της σχέσης σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ημερομηνίες 22, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Δίδυμοι: Δεν θέλατε να φτάσετε μέχρι εδώ, αλλά δεν μπορείτε πλέον να θυσιάζετε ακόμα και την υγεία σας σε αυτή την παρατεταμένη περίοδο θλίψης και απελπισίας. Εκεί έχει καταλήξει η ερωτική σχέση σας και αισθάνεστε ότι την ίδια μιζέρια βιώνει και ο σύντροφός σας. Τώρα ή ποτέ, λοιπόν, και δεν έχει σημασία ποιος θα πάρει τη δύσκολη απόφαση, αυτός ή εσείς, το πράγμα έχει δρομολογηθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα έχει γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

χωρισμός ζώδια

Λέων: Συνειδητοποιείτε όλο και πιο βαθιά ότι το όνειρο της ευτυχίας σας ανήκει στο μέλλον. Σε ένα μέλλον που δεν μοιράζεστε με τον τωρινό σύντροφό σας. Πλέον το ξέρετε καλά ότι ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Εκείνος μπορεί να μην το έχει καταλάβει ακόμα, αλλά εσείς δεν είστε σε θέση να συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπετε ότι έχετε αφήσει πίσω σας τις καλές μέρες μαζί του, αλλά όσο νωρίτερα κινητοποιηθείτε για να προχωρήσετε με τη ζωή σας, τόσο το καλύτερο. Οι ημερομηνίες 22 και 24 Νοεμβρίου προβλέπονται οι πιο δύσκολες.

Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα νιώθετε ανίσχυροι, κάτι που στην περίπτωση της ερωτικής σχέσης σας μεταφράζεται σε απώλεια της αγάπης για τον σύντροφο για τον οποίο υποτίθεται ότι «ζούσατε». Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας, δεν είστε σε θέση να προσποιηθείτε ότι λιώνετε από έρωτα. Ειδικά στις 24 και τις 25 Νοεμβρίου θα αισθανθείτε ότι μαζί με το ερωτικό πάθος έχετε ξεμείνει και από αποθέματα υπομονής για αυτό τον άνθρωπο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share