Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Έξοδος προς το φώς από την Ολυμπία Χριστοδούλη: Ευκαιρίες αλλά και... συγκρούσεις για Σκορπιούς, Τοξότες και τρία ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι εβδoμαδιαίες (20-26/11) προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

20 Νοεμβρίου 2023 23:25
Έξοδος προς το φώς από την Ολυμπία Χριστοδούλη: Ευκαιρίες αλλά και... συγκρούσεις για Σκορπιούς, Τοξότες και τρία ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξοδος προς το φώς από την Ολυμπία Χριστοδούλη με την έμπειρη αστρολόγο να κάνει λόγο για ευκαιρίες αλλά και... συγκρούσεις για τους Σκορπιούς, Τοξότες και τρία ακόμη ζώδια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2024 σύμφωνα με την Χριστίνα Στεργίου

Αναλυτικά οι εβδoμαδιαίες (20-26/11) προβλέψεις από την Ολυμπία Χριστοδούλη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Στα θετικά της εβδομάδας αυτής είναι η έξοδος προς το φώς. Και μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια σημεία που είναι πιο σκοτεινά, όμως η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και του Άρη παράλληλα, είναι μια έξοδος από τα σκοτεινά και ανήλιαγα λαγούμια του Σκορπιού, και ή έξοδος προς την ελευθερία.

Βεβαίως υπάρχουν ακόμα κάποια σημεία που θα μας ζορίσουν αρκετά, ωστόσο ακόμα και αυτά τα αντιμετωπίζουμε με άλλη διάθεση, και κυρίως με την πρόθεση πως ότι και να γίνει το ταξίδι προς την ελευθερία τώρα αρχίζει.

Τέλος του σκοταδιού από τον Γιώργο Ματσαγγό: Ελπίδα, χαμόγελα και φως στο τούνελ για Αιγόκερους, Υδροχόους και δύο ακόμη ζώδια φέρνει το 2024

Τέλος του σκοταδιού από τον Γιώργο Ματσαγγό με τον έμπειρο αστρολόγο να δίνει ελπίδα, χαμόγελα στους Αιγόκερους, Υδροχόους και δύο ακόμη ζώδια ενόψει του 2024.

Παράλληλα, η Σμάρω Σωτηράκη υπόσχεται οικονομικές και επαγγελματικές διευκολύνσεις στους Παρθένους, Ταύρους και δύο ακόμη ζώδια έως και... το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι ετήσιες προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσαγγό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΖΩΔΙΑ 2024, ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ από τον εξαιρετικό αστρολόγο μας Γιώργο Ματσάγγο: Το 2024 είναι μια χρονιά που οι ελπίδες και τα χαμόγελα πληθαίνουν, καθώς φαίνεται το φως στο τούνελ και το τέλος του σκοταδιού.

Οι εμπόλεμες καταστάσεις, η οικονομική δυσκολία και η ακρίβεια είναι τα «δώρα» που μας αφήνει το 2023. Οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για πολλούς έπαψαν να υπάρχουν… Και όμως! Το 2024 θα είναι ένας πιο φωτεινός χρόνος. Σταδιακά μπαίνουμε σε μια σειρά ετών που θα πάρουμε βαθύτερες ανάσες.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Στο επίκεντρο όλων φυσικά η οικονομική και επισιτιστική κρίση και τα αποτελέσματά των εμπόλεμων καταστάσεων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και το 2024, ωστόσο όλα δείχνουν ότι υπάρχει «φώς στο τούνελ».

Η κρίση ουσιαστικά «ξεκίνησε» εδώ και πολλά χρόνια με την είσοδο του Πλούτωνα (παραφθορά του «πλούτου») από τα τέλη του 2008 στο ζώδιο του Αιγόκερω, τον αστερισμό της πολιτικής και των πολιτικών.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια «καλυμμένη» πολιτική «διαμάχη» που κορυφώθηκε με τη σταδιακή μετακίνηση των αργοκίνητων πλανητών στα παρορμητικά ζώδια. Αστρολογικά, είθισται τα γεγονότα που συμβαίνουν με τους πλανήτες σε τέτοιες διατάξεις να έχουν ξαφνικό, ανατρεπτικό χαρακτήρα, ωστόσο συνήθως δεν έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια.

Ο Πλούτωνας ήδη από το 2023 άρχισε τα πήγαινε-έλα από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Έτσι, ενώ την Πρωτοχρονιά τον βρίσκουμε στον Αιγόκερω, στις 21/1 περνά στον Υδροχόο για να ξανακάνει μια τελευταία επίσκεψη στον Αιγόκερω από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, οπότε θα περάσει οριστικά στον Υδροχόο.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην ανθρωπότητα αφού μέσα στα 20 χρόνια που θα μείνει εκεί θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό που βιώσαμε από το 2008 μέχρι σήμερα..

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share