Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

7 μέρες «βρέχει» χρήμα και έρωτα: Η Άση Μπήλιου έχει πολύ ευχάριστα νέα για Ιχθύες κι άλλα 2 ζώδια

Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις από 20/11/2023;

20 Νοεμβρίου 2023 21:45
7 μέρες «βρέχει» χρήμα και έρωτα: Η Άση Μπήλιου έχει πολύ ευχάριστα νέα για Ιχθύες κι άλλα 2 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Με σημαντικές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό υποδεχόμαστε την καινούρια εβδομάδα του Νοεμβρίου, που θα διαμορφώσει με διαφορετικό τρόπο τις συνθήκες στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Στις 22/11/2023 ο ζωοδότης Ήλιος περνά στον Τοξότη, δημιουργώντας μια πολυαστρία στο ζώδιο αυτό καθώς εκεί ήδη βρίσκεται ο Ερμής και από τις 24/11/2023 θα περάσει και ο Άρης χαρίζοντας μας έστω και κάποια ψήγματα αισιοδοξίας μέσα στις γκρίζες μέρες που περνάμε.

Ο Ήλιος στον Τοξότη, στο ζώδιο που αγαπά τους ανοιχτούς ορίζοντες, γιορτάζει τη διαφορετικότητα και αγαπά όλους τους προορισμούς μακριά από το «σπίτι». Μια αλλαγή παραστάσεων ακόμη κι αν διαρκεί από λίγες ώρες μέχρι λίγες ημέρες μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση και να τροφοδοτήσει τη μνήμη μας με ωραίες εικόνες. Με την έμφαση στο ζώδιο του Τοξότη από δω και κάτω δεν χρειάζεται να περιμένουμε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για να θέσουμε τους νέους στόχους μας, μπορούμε με άνεση να το κάνουμε από τώρα.

7 μέρες φουλ χρήμα και έρωτα: Η Άση Μπήλιου έχει πολύ ευχάριστα νέα για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια

Ταξιδιωτικά πλάνα, επιχειρηματικά σχέδια για το μέλλον, σχέδια για σπουδές μπορεί να τύχουν μεγαλύτερης εύνοιας όταν κυριαρχεί το ζώδιο του Δία. Φροντίστε όμως να έχετε ολοκληρώσει την οργάνωση αυτών των σχεδίων πριν τις 13/12/2023 που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος ο Ερμής.

Στις 24/11/2023 ο Άρης εξέρχεται από το ιδιαίτερα έντονο περιβάλλον του Σκορπιού και προχωρά στο πιο περιπετειώδες και εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, κάνοντας την επιθυμία για ελευθερία, ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων, γνώση ακόμη πιο έντονη.

Ο Άρης στον Τοξότη είναι ιδανικός και για να μας δώσει κίνητρο δράσης, ενώ τρέχει πιο γρήγορα τις εξελίξεις. Μάλιστα ευνοεί την επιχειρηματική δράση αλλά με υπολογισμένο ρίσκο και καλή οργάνωση όχι στα τυφλά. Οι πρώτες όψεις τόσο του Ήλιου όσο και του Άρη από τον Τοξότη θα είναι τα τετράγωνα με τον Κρόνο.

7 μέρες φουλ χρήμα και έρωτα: Η Άση Μπήλιου έχει πολύ ευχάριστα νέα για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια

Οι όψεις αυτές επηρεάζουν από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στην επικοινωνία, στη δράση μας, η αυστηρότητα, τα προβλήματα, τα ατυχήματα, τα απρόοπτα στις συνθήκες, θα είναι η τάση αυτών των ημερών και τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο υπομονετικά, καθόλου βιαστικά, και όσο γίνεται πιο θετικά στον τρόπο που σκέφτονται και αντιμετωπίζουν τα πράγματα είναι: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στις πρώτες μοίρες. Οι μέρες θα έχουν μια έντονη επικαιρότητα.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά εδώ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share