Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Καμπανάκι από την Μπέλλα Κυδωνάκη: Παγίδες, λάθη και υπερβολές για Διδύμους, Παρθένους και ακόμη δύο ζώδια (Video)

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (20-26/11) αισθηματικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

20 Νοεμβρίου 2023 21:33
Καμπανάκι από την Μπέλλα Κυδωνάκη: Παγίδες, λάθη και υπερβολές για Διδύμους, Παρθένους και ακόμη δύο ζώδια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμπανάκι από την Μπέλλα Κυδωνάκη με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Διδύμους, Παρθένους και ακόμη δύο ζώδια για παγίδες, λάθη και υπερβολές. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα από τη Λίτσα Πατέρα, αφού προμηνύει πως κάποια από τα ζώδια θα δουν τις απολαβές τους να ενισχύονται.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (20-26/11) αισθηματικές προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια εβδομάδας 20 ως 26 Νοέμβρη 2023 ! Είναι μια πιο ανάλαφρη εβδομάδα αν και έχει κάποιες παγίδες, τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ειναι τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς. Θα πρέπει να προσέξουν γιατί μπορεί να υποπέσουν σε λάθη και υπερβολές λόγω του ότι ο Ήλιος και ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη.

Θα υπάρχει μια έντονη διάθεση για δράση και αυξημένη ανάγκη για εκτόνωση, δεν είναι μια εποχή δύσκολη αλλά είναι αρκετά εκρηκτική. Για κάτι απλό και ασήμαντο μπορεί να πάρουμε φωτιά και εδώ θέλει μια πιο διπλωματική στάση.

Θα προχωρήσει όμως η εβδομάδα και θα έχουμε μια καταπληκτική Αφροδίτη στον Ζυγό, θα φέρει ισορροπία και δύναμη στις σχέσεις μας, είναι η κατάλληλη περίοδος να έρθουμε κοντά με το συναίσθημα μας και θα τονιστεί η συντροφικότητα. Θα φέρει πολύ όμορφες και δυνατές συγκινήσεις σε Λέοντες, Ζυγούς, Δίδυμους και Υδροχόους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share