Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Άφθονο χρήμα για Κριούς, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Ποιοί θα δουν τύχη στα οικονομικά τους το 2024;

«Χρυσό» έτος το 2024 για 4 ζώδια

19 Νοεμβρίου 2023 19:23
Άφθονο χρήμα για Κριούς, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Ποιοί θα δουν τύχη στα οικονομικά τους το 2024;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι νέες πρωτοποριακές λύσεις, η ευρηματικότητα αλλά και οι εφαρμογή αλλαγών και ανανεώσεων, θα αποτελέσουν το «κλειδί» της οικονομικής επιτυχίας για την πορεία του 2024. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα δουν τύχη στα ερωτικά τους τον Δεκέμβριο;

Με τον Ουρανό να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, είναι αναμενόμενο ότι η οικονομική δυσχέρεια, για μία ακόμα χρονιά συνεχίζεται, παρόλα αυτά, ακόμα και σε περιόδους κρίσεις, δίνονται ευκαιρίες και θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα μπορέσουν να πάρουν σημαντική ανάσα στα οικονομικά τους! Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που θα δουν «άνθιση» στο πορτοφόλι τους, στο λογαριασμό τους και θα έχουν μία σταθερή αλλά και ανοδική οικονομική πορεία του 2024. Πάμε να δούμε τα τυχερά ζώδια στο χρήμα για το 2024.

ΚΡΙΟΙ

Καλωσορίζετε το 2024, με τον Δία και τον Ουρανό να συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον 2ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιπροσωπεύει το χρήμα, τις υλικές απολαβές και την επάρκεια τόσο την οικονομική όσο και την συναισθηματική! Στην πορεία του έτους λοιπόν, σας προσφέρονται οι ευκαιρίες εκείνες για να δείτε σημαντική οικονομική άνοδο, ανοίγονται προοπτικές για την τόνωση / αύξηση του εισοδήματος σας, ενώ θα έχετε μεγαλύτερη ευκολία στις καθημερινές υποχρεώσεις που για όλο τον κόσμο είναι αυξημένες. Παρόλο που δέχεστε οικονομική εύνοια όλα τα δεκαήμερα του Κριού, μία παραπάνω ώθηση θα την έχετε οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Απριλίου . Μία καλή ερώτηση που σίγουρα τριγυρνάει στο μυαλό αρκετών Κριών που διαβάζεται αυτή την στιγμή το ζώδιο σας να «φιγουράρει» στην «πρωτιά» των τυχερών σε χρήμα είναι «Ναι αλλά από πού και πώς θα μπορέσω να έχω οικονομική εύνοια»; Αγαπητοί μου Κριοί, η αύξηση του εισοδήματος θα προέλθει από την εργασία σας, από την εφαρμογή αλλαγών που ήδη κάποιοι έχετε υλοποιήσει, και άλλοι βρισκόσαστε στα «σκαριά» για να τις θέσετε σε εφαρμογή! Η περίοδος της Άνοιξης αλλά και του Φθινοπώρου, είναι τα πιο ευεργετικά διαστήματα για να σηκώσετε κεφάλι και να δείτε πολλές από τις οικονομικές έννοιες να υποχωρούν!

ΖΥΓΟΙ

Το 2024 υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών συνθηκών και για εσάς φίλοι μου Ζυγοί, η τάση αυτή θα είναι πιο έντονη έως και τα τέλη Μάιου, ενώ και στην πορεία του έτους, σας δίνονται οι ευκαιρίες ενδυνάμωσης και υλοποίησης σχεδίων! Η οικονομική άνοδος θα προέλθει είτε από την αποπληρωμή κάποιου χρέους που θα φύγει επιτέλους από την πλάτη σας, από την διευθέτηση κληρονομικών, γραφειοκρατικών υποθέσεων, από την έγκριση ενός επιδόματος που σας λύνει τα χέρια, από μία πώληση / μίσθωση ακινήτου, ή από την αύξηση του εισοδήματος του /της συζύγου! Γενικά, το 2024 είναι μία χρονιά που θα έχετε τα «τυχερά» σας θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε πολλές από τις οικονομικές εκκρεμότητες που αποτελούσαν «βαρίδιο» για την ψυχολογία σας και αρχίζετε να σκέφτεστε πιο προοδευτικά για το μέλλον, διαθέτοντας πλέον την άνεση να κάνετε περισσότερα πράγματα και για εσάς τους ίδιους!

Άφθονο χρήμα για Κριούς, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Ποιοί θα δουν τύχη στα οικονομικά τους το 2024;

ΤΑΥΡΟΙ

Ανήκετε στα «τυχερά» ζώδια του 2024 φίλοι μου Ταύροι και η τύχη αυτή θα φανεί σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και φυσικά ο οικονομικός τομέας δεν εξαιρείται από τον κανόνα. Άλλωστε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να νιώσετε ότι μία χρονιά είναι τυχερή και ικανοποιητική, είναι βέβαιο ότι πρέπει να υπάρχουν καλές, αρμονικές συνθήκες σε δύο βασικούς τομείς σας, τον έρωτα και το χρήμα! Ο Τολμών Νικά είναι το σύνθημά σας για το 2024 και σίγουρα οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε αλλαγές, να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που σας ανοίγονται και να κάνετε το μεγάλο «άλμα» ενός νέου τολμηρού σχεδίου! Πιο κερδισμένοι στον οικονομικό τομέα το 2024, θα σταθείτε κυρίως οι Ταύροι που είστε γεννημένοι στο 1ο και στο 3ο δεκαήμερο, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου δεν θα έχετε τις ευκαιρίες σας, ιδιαίτερα την περίοδο από τα τέλη του Φεβρουαρίου έως και τις 13/4. Οι πιο τυχερές στιγμές στα οικονομικά για όλους τους Ταύρους είναι η περίοδος 1-22/1 , 23/5 έως και 17/6 και στην συνέχεια το διάστημα 17/10 έως και 11/11. Πάρτε ανάσα λοιπόν και θυμηθείτε πολλά θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι πιστεύατε ή και υπολογίζατε, άλλωστε φιλοξενείται ως τον Μάιο τον Δία στο ζώδιο σας, ενώ στην συνέχεια περνά στους Διδύμους, δίνοντας τις ευκαιρίες περεταίρω οικονομικής ανάπτυξης!

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ένα χαμόγελο βλέπω στους Σκορπιούς που βλέπετε το ζώδιο σας στην λίστα των «τυχερών στο χρήμα για το 2024»! Βασική προϋπόθεση μίας «τυχερής» χρονιάς είναι το γεμάτο πορτοφόλι για το ζώδιο σας και παρόλο που καλωσορίζετε το νέο έτος, χωρίς να είστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις συνθήκες των οικονομικών σας, η πορεία της νέας χρονιάς, θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να νιώσετε περισσότερη επάρκεια οικονομική! Στην πορεία του έτους ξεκινάτε νέες συνεργασίες, αλλάζετε τον ρυθμό της εργασίας σας, επενδύεται στην δουλειά σας με τρόπο διαφορετικό, ενώ πολύ πιο τυχερό για εσάς κρίνεται το δεύτερο εξάμηνο του 2024, όπου εκεί θα κατανοήσετε ότι οι προσπάθειες σας έπιασαν τόπο! Για πολλούς Σκορπιούς το 2024, θα είναι μία χρονιά επένδυσης, δηλαδή είτε κάτι θα αποκτήσετε που το θέλατε πολύ, είτε θα κάνετε μία αγορά προκειμένου να την αξιοποιήσετε για να εισπράττεται! Δεν μπορώ όμως να αποκρύψω και το γεγονός ότι αρκετοί από τους Σκορπιούς, θα έχετε και τα «τυχερά» σας με το χρήμα, αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι πρέπει να το ρίξετε στον «τζόγο» … αλλά να θυμάστε ότι η τύχη θα σας κλείνει πονηρά το μάτι, φέρνοντας κέρδη από εκεί που δεν το περιμένατε!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share