Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

«Χρυσό» μπόνους από Άση Μπήλιου: Πλούτος και τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

12 Νοεμβρίου 2023 07:23
«Χρυσό» μπόνους από Άση Μπήλιου: Πλούτος και τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» μπόνους προβλέπει σήμερα (12/11) η Άση Μπήλιου, καθώς έρχεται τύχη και πλούτος για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένα από τα πιο απαιτητικά Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα και στις παγκόσμιες εξελίξεις ειδικά στην περιοχή της εμπόλεμης ζώνης στο Ισραήλ.

Άρα όπως καταλαβαίνετε, είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε.

Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα. Η Σελήνη αρχικά από τον Ζυγό που σχηματίζει κόντρα με τον Πλούτωνα το Σάββατο και από τις 21:39 το βράδυ του Σαββάτου στον Σκορπιό σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share