Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

12 Νοεμβρίου 2023 06:57
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό και η αντίθεσή της με τον Δία, σου δημιουργεί αντιφάσεις σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματα και τις αξίες σου. Υπάρχουν κάποιες ανασφάλειες και ένας φόβος για τις αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Οι αντιφάσεις αυτές και οι φόβοι επεκτείνονται περαιτέρω και για το πώς αντιλαμβάνεσαι τη δική σου άξια ως άτομο και την αυτοεκτίμηση που έχεις. Τα οικονομικά που εκκρεμούν από το παρελθόν θέλουν τακτοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό κάνει μία αντίθεση με τον Δία από το ζώδιο σου. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις στη σχέση σου με πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή διατηρείς ερωτική σχέση. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου επηρεάζει και τις σημαντικές σχέσεις σου. Ακόμα, φαίνεται να χρειάζεται να αυτοπροσδιοριστείς και να βρεις τον εαυτό σου. Κάποιες φορές πρέπει να βάλεις φρένο στην υπέρμετρη αισιοδοξία.

ζωδια-προβλεψεισ
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία, και αυτό για σένα έχει να κάνει με αντιφάσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία και την καθημερινότητα σου και με θέματα σχετικά με τη φυσική και συναισθηματική σου κατάσταση. Ενδέχεται ο τρόπος ζωής σου και οι ώρες που αφιερώνεις στη δουλειά σου να βλάπτουν το σώμα και την ψυχολογία σου και να χρειαστεί να αναθεωρήσεις το πως σπαταλάς τον χρόνο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία, και αυτό για σένα σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μία φάση που είσαι μπερδεμένος σχετικά με το πως εκφράζεις τη δημιουργικότητα σου και τον εαυτό σου, και το πως λειτουργείς μέσα σε μία ομάδα ως σύνολο. Έχεις την ανάγκη για αυτονομία ενώ ταυτόχρονα χρειάζεσαι τους άλλους και την αποδοχή τους. Παρόλα αυτά είναι καλή μέρα για να συνδεθείς με τους φίλους και να περάσεις ξένοιαστα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού κάνει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και εσύ καλείσαι για ακόμη μία φορά να βρεις μία λύση στα ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Τα οικεία σου πρόσωπα δείχνουν να σε έχουν ανάγκη, ωστόσο εσύ καταπιάνεσαι πολύ με τα επαγγελματικά σου και ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και παράπονα. Η μέρα είναι απαιτητική γενικότερα και χρειάζεται υπομονή την οποία διαθέτεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το Σκορπιό σχηματίζει μία αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο, και σε καλεί να εξετάσεις κατά πόσον η καθημερινότητα σου ευνοεί τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάνεις σκέψεις στις οποίες συνειδητοποιείς ότι καταπιάνεσαι με θέματα ασήμαντα, και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου απομακρύνονται ακόμα πιο πολύ. Ίσως αυτό οφείλεται σε δική σου προσωπική ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρεις, αξίζει όμως να δώσεις μία ευκαιρία και να προσπαθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και για εσένα αυτό αφορά ζητήματα οικονομικών, υλικών αγαθών, και γενικότερων αξιών. Καλείσαι να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό, ώστε να αποταμιεύεις περισσότερο και να σπαταλάς λιγότερο. Εκκαθάριση ίσως χρειαστεί να κάνεις και σε ό,τι σχετίζεται με ανθρώπους, οι οποίοι πιάνουν μόνο χώρο στη ζωή σου και δεν σου προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία απέναντι σου. Για μία ακόμη φορά οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, οι συνεργασίες, ή ο γάμος, φαίνεται να λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς εσένα. Ίσως εσύ να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με έναν τρόπο που θεωρείς ότι όλοι είναι εναντίον σου, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Το υπερβολικό συναίσθημα σε κάνει ευερέθιστο και εύθικτο.

ζωδια-προβλεψεισ
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό κάνει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και αυτό εσένα σου δημιουργεί κάποια εσωτερικά υποσυνείδητα ζητήματα τα οποία δεν συνειδητοποιείς εύκολα. Υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητα σου τα οποία σου χαλούν τη διάθεση και θέλεις να τα αλλάξεις. Αυτά πιθανόν να έχουν να κάνουν με την εργασία σου και με τον τρόπο ζωής σου γενικότερα. Ίσως χρειάζεται να ξεκουράζεσαι περισσότερο, να τρως καλύτερα και να ασκείσαι περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία από τον Ταύρο, και αυτό για σένα σημαίνει ότι έχεις μία ανεξήγητη ανάγκη να είσαι μέρος ενός συνόλου ή μιας ομάδας, προκειμένου να εκφράζεις την ατομικότητα και αυτονομία σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και καλό. Ενδέχεται να ξεχνάς πως είναι να παίρνεις πρωτοβουλίες και να έχεις συνεχώς ανάγκη για την επιβεβαίωση και έγκριση των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Δία, και αυτό για σένα σημαίνει ότι ζητήματα καριέρας και οικογένειας έρχονται σε κόντρα. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι έχει προτεραιότητα για σένα, και να φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο και κόπο σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τους καυγάδες εντός σπιτιού και να μην είσαι υπερβολικά συναισθηματικός στη δουλειά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία από τον Ταύρο, σε καλεί να εστιάσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και που ζητούν επίλυση. Τείνεις να ονειροβατείς και να κάνεις μεγάλα σχέδια την ίδια στιγμή που υπάρχουν θέματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Νιώθεις τη ρουτίνα να σε καταπνίγει και για αυτό έχεις τάσεις φυγής. Μην σπαταλιέσαι και αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπες μετακινήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share