Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Σμάρω Σωτηράκη: Υδροχόοι, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα!

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

10 Νοεμβρίου 2023 07:45
Είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από την Σμάρω Σωτηράκη: Υδροχόοι, Τοξότες κι άλλα 3 ζώδια γεμίζουν με χρήμα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 10 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος του Ερμή στον Τοξότη - Νέες ιδέες, καινούργιες επιθυμίες
Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, σε ένα αρχικό στάδιο θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι 1 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αστάθεια, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και οι βλέψεις συγκεκριμένες.

Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να σταθεροποιηθούν στους στόχους και στις απόψεις τους, ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να αλλάξουν κατεύθυνση είτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, είτε σε ζητήματα αισθηματικά. Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις και γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές. Ίσως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις φιλικές ή χαλαρές επαφές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, δεν αποκλείεται οι σκέψεις και οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια, ωστόσο αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές, τότε οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες.

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί αισιόδοξος ο τρόπος σκέψης, η προσκόλληση στις αρνητικές εκδοχές θα οδηγήσει σε αδράνεια και αναποφασιστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share