Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Μνημόσυνο» από την Άση Μπήλιου: Εμπόδια, πίεση και στασιμότητα για Διδύμους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

10 Νοεμβρίου 2023 07:23
«Μνημόσυνο» από την Άση Μπήλιου: Εμπόδια, πίεση και στασιμότητα για Διδύμους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μνημόσυνο» από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Διδύμους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια για εμπόδια, πίεση και στασιμότητα. Ενώ, «χρυσά» καλούδια προβλέπει για το 2024 η Σμάρω Σωτηράκη, καθώς ο νέος χρόνος φέρνει τύχη και πλούτο σε Δίδυμους άλλα 3 ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ο Ερμής, ο πλανήτης ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών «ξεκολλάει» από τον Σκορπιό και προχωρά στον Τοξότη.

Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και δεν θα χρονοτριβούμε χαμένοι στις λεπτομέρειες. Με το που περνά ο Ερμής στον Τοξότη όμως σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

Έτσι οι γεννημένοι στις αρχές των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων) μπορεί να βιώνουν μια έντονη αίσθηση στασιμότητας, να προκύπτουν εμπόδια στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις τους ή να είναι πιο πιεσμένοι στη δράση τους. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό χωρίς να δημιουργεί όμως... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share