Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Χρυσή «βολή» από την Αθηνά Βαγενά - Λεφτά με «σέσουλα» για Ταύρους, Υδροχόους και 2 ακόμα ζώδια

Σε ποιά ζώδια θα φέρει απρόσμενες αλλαγές η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου;

9 Νοεμβρίου 2023 12:10
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Χρυσή «βολή» από την Αθηνά Βαγενά - Λεφτά με «σέσουλα» για Ταύρους, Υδροχόους και 2 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Κάθε Νέα Σελήνη όταν γεννιέται στον έναστρο Ουρανό, φέρνει την λήξη και ολοκλήρωση ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου, σύμφωνα με την Αθηνά Βαγενά.

Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Αυτή την φορά, το Νέο Φεγγάρι σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού (20ο 43’) την Δευτέρα στις 13 Νοεμβρίου 2023, κλείνοντας τον κύκλο Εκλείψεων που προηγήθηκαν την περίοδο του Οκτωβρίου, μπαίνοντας τώρα σε ένα νέο κεφάλαιο, όπου τα γεγονότα του θα κορυφωθούν με την Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου και θα πάρουν μία τελική μορφή με το επόμενο νέο Φεγγάρι που σχηματίζεται στις 13 Δεκεμβρίου!


Στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης Νοεμβρίου, παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη από το Σκορπιό (σε σύνοδο με τα Φώτα), του Ουρανού από τον Ταύρο (σε αντίθεση με τα φώτα), την συγκλίνουσα όψη τριγώνου του Ποσειδώνα με τα Φώτα και εξάγωνου του Πλούτωνα με τα Φώτα. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;


Αναμένουμε έναν επεισοδιακό νέο κύκλο φεγγαριού, όπου η ατμόσφαιρα γύρω μας θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη και ο ανθρώπινος ψυχισμός αναμένεται να δοκιμαστεί, μέσα από ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές, αιφνιδιασμούς και γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Χρυσή «βολή» από την Αθηνά Βαγενά - Λεφτά με «σέσουλα» για Ταύρους, Υδροχόους και 2 ακόμα ζώδια

Η ακρότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά, ο φόβος και η ανάγκη να ελέγξουμε και να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας, τα συμφέροντά μας, αυτά που μας ανήκουν, θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου! Είναι όμως και μία περίοδος που θα δούμε να εκδηλώνονται φυσικά φαινόμενα, θα υπάρχει ροπή ατυχημάτων, θα βγουν στην φόρα σκάνδαλα και αποκαλύψεις. Υπάρχει όμως θετική χροιά με αυτό το Νέο Φεγγάρι;;; Ναι, είναι ένα φεγγάρι που μας φέρνει αντιμέτωπους με την ωμή αλήθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις και να κάνουμε επιμέρους αλλαγές στην ζωή μας.

Επιπλέον αυτή την περίοδο ενισχύεται πολύ περισσότερο το σθένος, η αγωνιστικότητα για την εκπλήρωση ονείρων, σχεδίων ζωής, ενώ παρατηρούμε συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, μέσα από ξαφνικά γεγονότα να βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει και να παίρνει μία νέα μορφή ίσως και καλύτερη από αυτήν που είχαν φανταστεί. Επρόκειτο για έναν κάπως ακραίο κύκλο φεγγαριού, όπου η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνο τους με τον Ποσειδώνα, μας δίνουν το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για τα όνειρα και τα ιδανικά μας, έστω και αν το κλίμα γύρω μας είναι ασταθές, αβέβαιο, ηλεκτρισμένο ή και ανατρεπτικό!

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου επηρεάζει «στενά» και φέρνει ανατροπές και αλλαγές σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share