Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

5 Νοεμβρίου 2023 06:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οι προβλέψεις της ημέρας για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα που είναι Κυριακή, η Σελήνη από τον Λέοντα βρίσκεται σε τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη και ενώ σκέφτεσαι εξόδους, γλέντια και χαρές, μιας και το απαιτεί η σημερινή αργία, σε εμποδίζει ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι μέρα που συλλογίζεσαι τις εκκρεμότητες και τα χρέη και κάνεις υπολογισμούς ψάχνοντας παράλληλα λύσεις για να το τακτοποιήσεις με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος. Δύσκολα θα βγεις λοιπόν έξω να χαλάσεις χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη, δημιουργούνται κάποιες δυσκολίες και εμπόδια στις συνεργασίες και στην συντροφική σου ζωή, εξαιτίας ορισμένων οικογενειακών υποθέσεων. Την σημερινή μέρα μάλλον θα την περάσεις με τους οικείους σου που θα συζητήσεις για τα κληρονομικά ή για τα περιουσιακά που δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα. Η αναφορά στο παρελθόν θα στεναχωρήσει τόσο εσένα όσο και την οικογένεια σου για αυτό να προσέχεις την συμπεριφορά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Κυριακή σήμερα και η εβδομάδα τελειώνει με τον σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης από τον Λέοντα και του Ήλιου, Άρη. Η μέρα είναι δύσκολη στην επικοινωνία γι’ αυτό να προσέχεις στις συναναστροφές σου και με ποιους συνομιλείς γιατί τείνεις να ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Παράλληλα η καθημερινή σου ζωή δεν είναι τόσο ευχάριστη αφού είσαι στο τρέξιμο να προλάβεις τις αγγαρείες που εμφανίζονται και κουράζεσαι τόσο από την φλυαρία όσο και από την υπερκινητικότητα που σε διακατέχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη που για σένα σημαίνει ότι στα οικονομικά το πρόβλημα σου δύσκολα θα λυθεί παρόλο που ψάχνεις εναγωνίως για λύση. Τα έξοδα για τις διασκεδάσεις και την καλοπέραση έφεραν αδιέξοδο και τώρα είσαι ανασφαλής για το αύριο. Παράλληλα θα εμφανιστούν έξοδα για τον σύντροφο ή τα παιδιά σου που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο. Αντί να σε κυριεύει το άγχος ξεκίνα την οικονομία που ούτως ή άλλως είσαι καλός και θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή, το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σου με τους Ήλιο και Άρη, φέρνει τα οικογενειακά προβλήματα στο προσκήνιο και σαφώς μια τέτοια μέρα οφείλεις να την αφιερώσεις στους οικείους σου. Όμως να είσαι ψύχραιμος γιατί οι συζητήσεις που θα προκύψουν για ένα περιουσιακό στοιχείο θα προκαλέσουν έντονη διαμάχη και διαφωνία από τα μέλη της οικογένειας. Η αναφορά στο παρελθόν σίγουρα θα φέρει συναισθηματική φόρτιση που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την τεταμένη ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στον Λέοντα καταλαμβάνοντας το πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου νιώθεις απρόθυμος να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο και προτιμάς να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τους Ήλιο και Άρη, φέρνει διανοητική κούραση και εμπόδια στις μετακινήσεις καθώς και λεκτικές αντιπαραθέσεις με το κοντινό συγγενικό περιβάλλον. Χαμήλωσε τους τόνους μην αρπάζεσαι και μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη προκαλώντας δυσκολίες σε ένα οικονομικό θέμα και κυρίως αν έχεις αναμείξει σε αυτό κάποιο φιλικό άτομο. Κάπου έχεις χάσει το νόημα των φιλικών σχέσεων και είσαι υπαίτιος για αυτό, επειδή δεν κάνεις από την αρχή σαφή τα όρια. Παράλληλα τα σχέδια σου για το μέλλον και τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται στην παρούσα φάση και νιώθεις ανασφάλεια για το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Κυριακή σήμερα και το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τους Ήλιο και Άρη που βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο, φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, που προκαλούνται από δική σου υπαιτιότητα. Η καταξίωση που επιθυμείς αργεί κι ενώ βρίσκεσαι σε διαρκή αγώνα δρόμου τίποτα δεν προωθείται. Η δυναμική και επιβλητική σου παρουσία δεν επαρκεί και χρειάζεται να βάλεις μπροστά και να προβάλεις τις δεξιότητες σου. Έχεις την ικανότητα να το κάνεις και το γνωρίζεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη, οι δυσκολίες βρίσκονται σε θέματα που έχουν να κάνουν με αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο και δεν είναι άλλο από την προσωπική σου ανάπτυξη και το κυνήγι της γνώσης. Είναι μια μέρα που θα απογοητευτείς γιατί τίποτα δεν προωθείται και τα σχέδια μένουν στάσιμα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις πολλά από αυτά να σκεφτείς πιο ρεαλιστικά και να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη που προκαλεί μια δυσθυμία και άγχος για ένα φορολογικό κληρονομικό θέμα που ανατρέπει τα μελλοντικά σου σχέδια. Ενώ είσαι έτοιμος να κάνεις νέα πράγματα στην ζωή σου δεν τα καταφέρνεις και οι φιλοδοξίες παύουν να σε απασχολούν. Προτιμάς τα σίγουρα βήματα χωρίς ρίσκο. Ένα παλιό χρέος σε πιέζει ασφυκτικά και σου χαλάει την διάθεση. Βρες πάλι την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, προγραμμάτισε την ζωή σου και θέσε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη προκαλώντας δυσκολίες και εμπόδια στην καριέρα σου. Δεν έχεις καταφέρει να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και η δουλειά εννοείται πάει πίσω όπως πίσω πάει και η εξέλιξη σου. Σε ενδιαφέρει η κατάκτηση της κορυφής αλλά απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους σου. Κάνε στην άκρη τις διαφορές με τους άλλους και φρόντισε να υπερνικήσεις τα εμπόδια.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα που είναι Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τους Ήλιο και Άρη, προκαλώντας καθυστερήσεις στα σχέδια που κάνεις για γνώσεις, σπουδές, ταξίδια και εμπειρίες. Έχεις μια απαιτητική καθημερινότητα να αντιμετωπίσεις και μια εργασία που σε θέλει πολλές ώρες της ημέρας. Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει και αυτό σε πιέζει αφόρητα. Οργάνωσε το πρόγραμμα σου, αρχειοθέτησε τις προτεραιότητές σου και βάλε σε άλλη βάση την ζωή σου. Μην ασχολείσαι τόσο πολύ με πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share