Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024

Θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα και καλά μαντάτα για 2 Ζώδια φέρνει ο Κώστας Λεφάκης

Τι μας περιμένει σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

3 Νοεμβρίου 2023 09:52
Θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα και καλά μαντάτα για 2 Ζώδια φέρνει ο Κώστας Λεφάκης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Κώστας Λεφάκης: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Ποια ζώδια θα έχουν ευχάριστα μαντάτα, τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη;

Ζώδια σήμερα: Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
Μια δύσκολη μέρα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Διαπραγματεύσεις δεν οδηγούν πουθενά σήμερα, καθώς οι συνομιλητές σας είναι ακλόνητοι στις θέσεις τους. Κερδίστε χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλύψτε τα νώτα σας από τις κακόβουλες προθέσεις κάποιου ανταγωνιστή σας. φανείτε πιο ορθολογιστές στις διάφορες επαφές σας, και μην αφήνεστε στην κολακεία κάποιων επιτηδείων.

Θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα και καλά μαντάτα για 2 Ζώδια φέρνει ο Κώστας Λεφάκης

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ανακαλύψετε σήμερα ότι μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε ένα πολύ ευνοϊκό πλαίσιο στην επαγγελματική σας ζωή, και να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας. Προχωρήστε άφοβα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις σας καλούν σήμερα. Αξιοποιείστε τις επαφές σας με το κοντινό σας περιβάλλον, και αναθεωρήστε τώρα κάποια επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ
Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες πιο σωστές εκτιμήσεις για την οικονομική σας πρόοδο, και να πάρετε κάποιες πιο ισορροπημένες αποφάσεις. Επενδύσεις ευνοούνται σήμερα.

Δείτε ακόμα: «Χρυσό» τσουβάλι γεμάτο ευρώ για Σκορπιούς κι άλλα 3 ζώδια: Φέρνει οικονομικές ανατροπές η Σμάρω Σωτηράκη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι οραματισμοί σας στην δουλειά σας μπορεί να σας παρασύρουν πολύ μακριά. Φανείτε πιο ρεαλιστές σε κάποιες εκτιμήσεις σας, αλλά κρατείστε το όνειρό σας ζωντανό.

ΖΥΓΟΣ
Μην παραμελήσετε τυπικές υποχρεώσεις σας, παρόλο που θέλετε να μειώσετε τους ρυθμούς στην καθημερινή σας ζωή. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και διασκεδάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια σχέδιά σας αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. Καταρτίστε προσεχτικά το πρόγραμμά σας για τις επόμενες κινήσεις σας. Ερωτικές εξελίξεις σας συναρπάζουν.

Θα γελάσει το χειλάκι τους: Λεφτά με τη σέσουλα και καλά μαντάτα για 2 Ζώδια φέρνει ο Κώστας Λεφάκης

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας μπερδέψουν σήμερα. Φροντίστε να κρατήσετε τον έλεγχο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και τον προϋπολογισμό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κρατείστε μακριά κάποιο φιλικό άτομο από την δουλειά σας, και αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απρόσμενα έξοδα μπορεί να σας χαλάσουν το κέφι. Αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις στο σπίτι σας, και μην απογοητεύεστε από προσωρινά εμπόδια στα αισθηματικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε επιπόλαιοι στον εργασιακό σας χώρο, και μην παίρνετε τώρα βιαστικές αποφάσεις. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σας μπορεί να δείχνουν χειρότερα από την πραγματικότητα.η

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share