Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Φουλ του έρωτα» από τη MagicF’Ariel: Ποια ζώδια θα φλερτάρουν αυθόρμητα σήμερα!

Ταίρια για... όλα τα γούστα!

29 Οκτωβρίου 2023 17:16
«Φουλ του έρωτα» από τη MagicF’Ariel: Ποια ζώδια θα φλερτάρουν αυθόρμητα σήμερα!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια - MagicF’Ariel: Και εκεί που καθόμουν αμέριμνη, τσουπ μου ήρθε μια ιδέα, γιατί εντάξει μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως έντονο και να προκαλεί εντάσεις, αλλά προκαλεί έρωτες μεγάλους και πάθη ανεπανάληπτα!

Κάθε μέρα όλο και κάποιες ψυχές εκεί έξω, ερωτεύονται, ξεμυαλίζονται, παθαίνουν μια αναστάτωση, γιατί η Αφροδίτη πάντα κάνει τα μαγικά της, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται! Οι γνωστές εξαιρέσεις, γιατί μεταξύ μας τώρα, επιβάλλεται να υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν! Το καλό με το κακό. Το yin yang!

Σήμερα λοιπόν, είναι μια ωραία, καλοκαιρινή Κυριακή, ο κόσμος είναι ξεκούραστος, υπάρχει όρεξη για βόλτες και χαμόγελα. Μια τσάρκα στην παραλία είναι ιδανική. Μια πεζοπορία στο βουνό είναι τέλεια! Ο καναπές δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση, γιατί το ζητούμενο είναι να ξερουχλιάσουμε, μπας και ερωτευτούμε καμιά ύπαρξη τρελή!

Προσωπικά όταν γνωρίζω κάποιον τον ρωτάω τι ζώδιο είναι. Με κοροϊδεύουν οι φιλενάδες μου και οι συνεργάτες μου, αλλά δεν πτοούμαι. Θέλω να ξέρω με τι άνθρωπο έχω να κάνω. Ναι μεν η γλώσσα του σώματος λέει πολλά, όμως το ζώδιο λέει ακόμα πιο πολλά! Ξέρω τι σκάλωμα τρώει ο καθένας, ξέρω τι μου αρέσει και τι μου ταιριάζει, αν ακούσω ζώδιο χλιαρό.. εξαφανίζομαι! ???? δίκαιος άνθρωπος η Ταυρίνα!

Συνήθως μου αρέσουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και πολύ λίγο οι Υδροχόοι.. αλλά και ένας Αιγόκερως δε με χαλάει! Και όπως η ζωή προχωρά ξαφνικά διαπιστώνουμε πως συνέχεια μπλέκουμε με τα ίδια τα ζώδια, γιατί υπάρχει έλξη, χημεία, οι ενέργειες ταιριάζουν μεταξύ τους στο λεπτό! Ποια ζώδια θα μπορούσαν σήμερα, να ερωτοχτυπηθούν;;; ????

Διαβάστε όλα τα ταιριάσματα ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share