Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Χρυσή «όαση» για Κριούς και 4 ακόμα ζώδια: Για ποιούς έρχονται ευχάριστες αλλαγές μέχρι το τέλος του 2023;

5 ζώδια που θα δουν τα οικονομικά και τα ερωτικά τους να βελτιώνονται

22 Οκτωβρίου 2023 17:13
Χρυσή «όαση» για Κριούς και 4 ακόμα ζώδια: Για ποιούς έρχονται ευχάριστες αλλαγές μέχρι το τέλος του 2023;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2023 σιγά-σιγά μας αποχαιρετά και μαζί 4 ζώδια θα δουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή τους. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των μεγάλων κρίσεων και αλλαγών αλλάζει ζώδιο στις 10 Ιανουαρίου, αφαιρώντας ένα βάρος από κάποιες ζωδιακές ομάδες. Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα ξελαφρώσουν; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα έχουν οικονομική τύχη μέσα στον Νοέμβριο.

Προφανώς τα ζώδια αυτά δεν είναι τυχερά, απλώς έχουν δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό τους κι αντιμετώπισαν τόσες πολλές κρίσεις που έγιναν σχεδόν άτρωτοι. Η ζωή τα τελευταία χρόνια τους δίδαξε πως πρέπει να υπολογίζουν στις δικές τους δυνάμεις και να μην εξαρτώνται από κανέναν.

Κριός

Οι πιέσεις που βίωνες μέχρι σήμερα αφορούν τα επαγγελματικά σου, την κοινωνική σου εικόνα, ενώ κάποιος από τους δύο γονείς σου ήταν λίγο πιεστικός ή προκάλεσε άθελά του κάποια εμπόδια στην εξέλιξή σου. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ‘μόνος στον κόσμο’ και η μία κρίση διαδεχόταν την άλλη. Δεν σου έδειξαν την κατανόηση που είχες τόσο ανάγκη και δυστυχώς αναγκάστηκες να γίνεις ελαφρώς σκληροτράχηλος.

Αυτός ο σκληρός μανδύας θα χρειαστεί να αφαιρεθεί μετά το τέλος του 2023, γιατί τα βάσανα τελειώνουν. Τώρα θα ξεκινήσει μία περίοδος ίασης των τραυμάτων που έχουν προκληθεί από τα βάσανα. Μάλιστα, ο τρόπος διαχείρισης των προβλημάτων σου θα είναι αρκετά σοφότερος, οπότε δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις.

Χρυσή «όαση» για Κριούς και 4 ακόμα ζώδια: Για ποιούς έρχονται ευχάριστες αλλαγές μέχρι το τέλος του 2023;

Ζυγός

Τα προβλήματα προέκυψαν στο σπίτι ή από το σπίτι. Αν είχες υποθηκεύσει κάποιο ακίνητό σου, ή γενικότερα συνάντησες προβλήματα μέσα στην οικία σου, θα δεις πως μαζί με το 2023, θα αποχαιρετήσεις κι αυτά. Τα οικονομικά σου θα καλυτερεύσουν και λίγο-λίγο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια. Μπορεί να είχες και κάποιες αλλαγές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, με τουλάχιστον ένα συγγενικό πρόσωπο να σου προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερες κρίσεις, ακόμη κι εν αγνοία του.


Το 2024 θα μάθεις να επικοινωνείς πιο ουσιαστικά και να έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου, αρκεί να παραδεχτείς κι εσύ τα δικά σου λάθη. Αποκτάς την ικανότητα να θέτεις υγιή όρια στους άλλους και να εκφράζεις αυτά που επιθυμείς, χωρίς να φοβάσαι τις αντιδράσεις τους.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος ίσως να υπήρξες από τους πιο πιεσμένους, λόγω του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Επηρεάστηκαν στο έπακρο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, καθώς επίσης συναντούσες εμπόδια από παράγοντες πέρα από τον δικό σου έλεγχο. Είναι σκληρό να νιώθει κανείς συνεχώς αδικημένος, αλλά σκέψου πως το 2024 θα δώσει ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα.

Μέσα από κάποιον σοβαρό αποχωρισμό, η ζωή σου αλλάζει ολιστικά προς κάτι θετικό. Θα νιώθεις ότι η ΄τριβή’ προς το μονοπάτι που επέλεξες μειώθηκε δραστικά. Τα εξωτερικά εμπόδια θα υποχωρήσουν και θα κατορθώσεις να κάνεις νέα βήματα δίχως ανατροπές, έχθρες ή σκληρή κριτική.

Αιγόκερως

Σαν Αιγόκερως είσαι αρκετά ανθεκτικός, όμως το τελευταίο διάστημα κατόρθωσε και σε γονάτισε. Εκτός του ότι οι απαιτήσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό ήταν τεράστιες, συνέβησαν και διάφορα γεγονότα που έπρεπε να αντιμετωπίσεις μόνος σου. Αυτό ήταν μία τραυματική πρόκληση για εσένα τα τελευταία χρόνια, όμως θα λήξει με το τέλος του 2023.

Θα κατορθώσεις να επανακτήσεις την χαμένη αγάπη προς τον εαυτό σου κι έτσι θα μπορείς λίγο-λίγο να εμπιστευτείς ξανά νέους ανθρώπους. Μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες που έκανες, αμφότερα τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου θα μπουν σε καλό δρόμο και θα πάρεις μία σημαντική ανάσα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share