Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Οκτωβρίου 2023 06:51
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ζωδια-προβλεψεισ
Προβλέψεις ζωδίων

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί τριγμούς στα επαγγελματικά σου. Συνάδελφοι και συνεργάτες θέλουν προσοχή. Κάποιοι μπορεί να σε συκοφαντούν στους ανωτέρους οι οποίοι με την σειρά τους σε πιέζουν. Τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα στην δουλειά και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Παρασκήνιο και κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σου σε στεναχωρούν.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και ο Ήλιος συναντά τον Ερμή κάνοντας σύνοδο στο ζώδιο του Ζυγού. Η μέρα είναι εστιασμένη στην καθημερινότητα και στις δουλειές που κάνεις συνήθως μέσα στην ημέρα. Με την εργασία θα ασχοληθείς και με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Προβάλλεις τις ιδέες σου προτείνοντας κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την δουλειά, θα φύγει το στρες, ενώ ξεκινάς ένα πρόγραμμα που σε βοηθά να απαλλαγείς από περιττές αγγαρείες. Σκέφτεσαι να αρχίσεις γυμναστήριο ή δίαιτα για την ευεξία την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, Σάββατο σήμερα και βλέπουμε τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα να προκαλεί προβλήματα στον οικονομικό τομέα και να φέρνει στην επιφάνεια παλιές εκκρεμότητες από οφειλές σε τρίτους. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που φρενάρονται θέματα που αφορούν την κοινωνική ζωή και μπλοκάρουν τις δραστηριότητες που σου δίνουν ευχαρίστηση όπως την ενασχόληση με το χόμπι σου ή έστω την έξοδο για διασκέδαση. Στο μυαλό σου ψάχνεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεχρεωθείς.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αγαπημένε για σήμερα που είναι Σάββατο παρατηρούμε να σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλώντας έντονη δυσφορία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με έντονο διαπληκτισμό και αντιπαράθεση θα κυλήσει η μέρα ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν στην ζωή σου. Τα πικρά λόγια που θα ξεστομίσουν τα χείλη σου αλλά και τα παράπονα από την οικογένεια θα φέρουν στεναχώρια. Οι σχέσεις οικογενειακές, επαγγελματικές, αισθηματικές διαταράσσονται καθώς και η σταθερότητα.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, Παρασκευή σήμερα και η σύνοδος που γίνεται μεταξύ του Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια επικοινωνίες μετακινήσεις και επαφές με πολύ κόσμο που αποζητά την συμβουλή σου. Οι έξυπνες ιδέες σου προσελκύουν τους ανθρώπους αν και κάποιες φορές ίσως το παρακάνεις όταν μιλάς μόνο εσύ και δεν ακούς και τους άλλους. Είσαι καλός ομιλητής αναμφισβήτητα αρκεί να μη το πάρεις επάνω σου φουσκώσεις από περηφάνεια και θεωρήσεις τους υπόλοιπους κατώτερους ή αμόρφωτους.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει από τους λάθος χειρισμούς του παρελθόντος. Φέρθηκες επιπόλαια αν και δεν το συνηθίζεις και παρασύρθηκες σε έξοδα που δαπάνησες προς την ευχαρίστηση σου. Οι πολλές κοινωνικότητες και οι έξοδοι για διασκέδαση σε έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ξοδεύτηκες για τα παιδιά σου. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω δεν σε αφήνει να χάσεις την αισιοδοξία σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το σημερινό Σάββατο σχηματίζεται το τετράγωνο ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα που φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου με την οικογένεια. Οι προσπάθειες σου για να πλησιάσεις τα αγαπημένα άτομα και να βρεις την συμβιβαστική μέση οδό δεν φέρνει αποτελέσματα. Καταλήγεις να διαφωνείς για θέματα ακίνητης περιουσίας που νιώθεις ριγμένος και αδικημένος. Θα χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά τα θέματα του σπιτιού ενώ τα θεμέλια που στηρίζουν την οικογένεια τρίζουν. Βγαίνουν απωθημένα από το παρελθόν που δεν περίμενες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί την τάση για απομόνωση από τις κοινωνικές συναναστροφές και τα άτομα του στενού κύκλου γιατί η μέρα φέρνει εμπόδια στις επικοινωνίες ασυνεννοησία και μετακινήσεις που σε κουράζουν. Παρασκήνιο κινείται πίσω από την πλάτη σου και κακόβουλα άτομα προσπαθούν να σε διαβάλλουν. Η επιφυλακτική στάση και η καχυποψία είναι δικαιολογημένες αφού το ένστικτο σου σε προειδοποιεί για ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

ζωδια-προβλεψεισ
Προβλέψεις ζωδίων

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Παρασκευή και παρατηρούμε τον Ήλιο να συναντά τον Ερμή στον Ζυγό, που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή και στην αύξηση του κύκλου γνωριμιών. Με νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σου θα συμπορευτείς και θα μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Τα σχέδια προωθούνται και παράλληλα υλοποιούνται. Μετρίασε την γενναιόδωρη στάση προς τους φίλους που φέρνει οικονομικές σπατάλες γιατί στο τέλος θα μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια δυσκολίες και αναβολές στα επαγγελματικά σχέδια. Πιέζεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά και οι ώμοι σου δεν αντέχουν άλλο ενώ είσαι καχύποπτος σε όποιον σε πλησιάζει. Λόγια γίνονται στον εργασιακό χώρο και συζητούν το όνομά σου με όχι και τόσο θετικά σχόλια. Η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιο σου και σε κάνει ευάλωτο ευαίσθητο και αρκετά υποκειμενικό.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Σάββατο βλέπουμε τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, που προκαλεί εσωτερική αναστάτωση από την αναμόχλευση του παρελθόντος. Η καρδιά σου χαλάει από τα σχέδια που δεν μπορείς να υλοποιήσεις ενώ αποδιοργανώνεσαι ψυχολογικά γιατί άλλα περίμενες και άλλα ήρθαν. Τα πλάνα για σπουδές ή για ένα μεγάλο ταξίδι ματαιώνονται φέρνοντας τη σταδιακή σου αποστασιοποίηση από το κοινωνικό περιβάλλον επειδή είσαι απογοητευμένος.

Ιχθύς

Για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο ανάμεσα στους Ήλιο, Ερμή με τον Πλούτωνα, προκαλεί αναβολές και καθυστερήσεις στα οικονομικά που σε βγάζουν εκτός ελέγχου. Διαψεύδονται τα σχέδια οι φιλοδοξίες ενώ ένα φιλικό άτομο προσπαθεί να σε συμβουλέψει κάνοντας κουμάντο στην τσέπη σου. Κράτα αποστάσεις και μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια κανενός. Η προσπάθεια για οικονομικό διακανονισμό με δημόσιους φορείς δεν φέρνει αποτελέσματα και πρέπει να σκεφτείς κάτι πιο δραστικό όπως ένα δάνειο για παράδειγμα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share