Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Η «χρυσή» εποχή της Βάσιας Μαυράκη: Ένας μήνας γεμάτος έρωτα και τύχη 3 ζώδια - «Μέχρι τις 8/11...»

Αναλυτικά οι προβλέψεις της αστρολόγου μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη

13 Οκτωβρίου 2023 11:32
Η «χρυσή» εποχή της Βάσιας Μαυράκη: Ένας μήνας γεμάτος έρωτα και τύχη 3 ζώδια - «Μέχρι τις 8/11...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» φαίνεται πως είναι η συγκεκριμένη εποχή του χρόνου για κάποια ζώδια και δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για αυτό η Βάσια Μαυράκη!

Η αστρολόγος μίλησε για μεγάλα ερωτικά ανοίγματα και περίσσια τύχη στις ζωές 3 εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου, που φέρνει η Αφροδίτη στην Παρθένο, την ίδια ώρα που ήρθε «διαμαντένια» όψη από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Πρωτοφανής εύνοια στα οικονομικά Διδύμων, Σκορπιών και..

ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

προβλεψεισ-ζωδιων
Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

10 Οκτωβρίου 2023

- Αφροδίτη 01° Παρθένου αντίθεση με Κρόνο 01° Ιχθύων

Συναισθηματική απομόνωση και αποξένωση. Οικονομική στενότητα. Περιορισμός, όρια και έρωτας με ανταλλάγματα. Η λογική επικρατεί έναντι του συναισθήματος και επιβολή των πρέπει είναι μονόδρομος. Λιτή διατροφή και ευνοϊκό ξεκίνημα δίαιτας.

Αφορά κυρίως στο Μεταβλητό Σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες της αρχής πρώτου δεκαημέρου.

22 Οκτωβρίου 2023

+ Αφροδίτη 12° Παρθένου τρίγωνο με Δία 12° Ταύρου

Ημέρα εξαιρετικής τύχης σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Τυχερές γνωριμίες, ανάγκη για καλοπέραση και περιττά έξοδα. Επαγγελματική εύνοια και αύξηση αποδοχών. Γενναιόδωρες προσφορές, ακριβά δώρα, παροχές και κοινωνική επιτυχία.

Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

31 Οκτωβρίου 2023

+ Αφροδίτη 21° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 21° Ταύρου
Ημέρα υπέροχων ευκαιριών! Ευχάριστες εκπλήξεις και μη αναμενόμενες διευκολύνσεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Κεραυνοβόλος έρωτας, ερωτικοί πειραματισμοί και ξαφνικά ερωτικά μηνύματα.

Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

3 Νοεμβρίου 2023

-Αφροδίτη 25° Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Η λογική Αφροδίτη της Παρθένου θα χάσει την αντικειμενικότητα και την ευθυκρισία της, στην αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Θα της τάξει τη … θάλασσα με τους θησαυρούς της και αυτή θα θελήσει να ενδώσει. Τόσο όσο, θα διαρκέσει ο αντικριστός χορός τους.

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

7 Νοεμβρίου 2023

+Αφροδίτη 28° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω

Το Σύμπαν θα σκορπίσει βαθιές ερωτικές επιθυμίες και διεκδικήσεις! Τα ζώδια της Γης, της αρχής του τρίτου δεκαημέρου θα θελήσουν να ερωτευτούν βαθιά, θα θελήσουν να διεκδικήσουν, θα θελήσουν να χειραγωγήσουν , θα θελήσουν να κερδίσουν με κάθε τρόπο! Η μετρημένη Αφροδίτη της Παρθένου θα μετατραπεί σε ερωτευμένη Περσεφόνη που θα πέσει μόνη της, αυτοθέλητη, στη σκοτεινή αγκαλιά του Πλούτωνα.

Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βάσιας Μαυράκη

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share