Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό (14/10): Μαύρα μαντάτα και κακοτυχία για Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Ποιοι θα ταλαιπωρηθούν;

12 Οκτωβρίου 2023 13:19
Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό (14/10): Μαύρα μαντάτα και κακοτυχία για Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό (14/10) θα φέρει μαύρα μαντάτα και κακοτυχία σε Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr θα έχει βαθιές επιπτώσεις, καθώς σηματοδοτεί την πλήρη μετάβαση στον κύκλο εκλείψεων Κριού-Ζυγού, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι το 2025. Αυτή η αστρική θέση δηλώνει μια γρήγορη και μεγάλη στροφή στις ζωές μας. Ας δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Μια εβδομάδα με δυσκολίες ξεκινά για εσάς. Δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζετε, αλλά σίγουρα θα χρειαζόσασταν ένα διάλειμμα. Το καλό είναι ότι πλέον όλα όσα είχατε υποφέρει φτάνουν στο τέλος τους και θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με ηρεμία. Η μεταμόρφωσή σας αρχίζει καθώς ο Πλούτωνας περνάει σε ορθή πορεία και θα νιώσετε αυτή τη διέλευση πολύ έντονα, σαν να σας έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από το στήθος.

Συνεχίζετε να φοβάστε για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον, ειδικά έπειτα από όσα δύσκολα ζήσατε την περασμένη εβδομάδα. Αισθάνεστε, όμως, σαν να έχετε περάσει ένα μεγάλο ζόρι και ότι πλέον μπορείτε να μιλήσετε με αυτό και να ασχοληθείτε με το τραύμα που σας άφησε. Είστε, πλέον, ικανές να επεξεργαστείτε τον πόνο σας μέσα από δημιουργικές πράξεις. Αυτό είναι μια υπόσχεση προς τον εαυτό σας.

Παρθένος

Σε αυτό το σημείο, νιώθετε εξαντλημένoι και θέλετε η χρονιά να φτάσει στο τέλος της. Το καλό είναι ότι αυτή η εβδομάδα εισάγει τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία κι αυτό κατά κάποιο τρόπο σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Ναι, βρίσκεστε ξανά αντιμέτωπες με όλα όσα φοβάστε να κάνετε, αλλά τουλάχιστον δε σας παρασύρουν σε κάτι που δε θέλετε να συμμετέχετε.

Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό ζώδια

Είναι απλώς μια εβδομάδα κατά την οποία συνειδητοποιείτε πως έτσι είναι τα πράγματα, και είναι καλύτερα από την κατάθλιψη και την απάθεια. Βλέπετε σημάδια ανάκαμψης στην ερωτική σας ζωή, αν και δε νιώθετε το «κύμα» του πάθους και του καινούριου που επιθυμείτε. Όμως, γνωρίζετε βαθιά μέσα σας πως όλα θα πάνε καλά. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να τα παρατήσετε τώρα. Συνεχίστε και μην τα παρατάτε.

Σκορπιός

Πρόκειται να περάσετε κάτι που μόνο ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σας θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε. Αυτή η εβδομάδα μοιάζει σκληρή, επειδή ζητήσατε πολλά. Καταβάλατε τόση προσπάθεια που είναι σχεδόν δύσκολο να αντιληφθείτε το πώς θα ξεσπάσουν τα αποτελέσματά της.
Ποτέ δεν ήσασταν επιεικείς με τον εαυτό σας, γι’ αυτό και περιμένετε αποτελέσματα που θα σας συγκλονίσουν.

Αυτή η εβδομάδα σάς δίνει μια ιδέα για το πόσο ισχυροί είστε ως άνθρωποι. Ενώ εσείς δημιουργήσατε την πίεση που θα υποστείτε την εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2023, μπορείτε επίσης να την αντιμετωπίσετε. Αυτό είναι το στοιχείο σας: η πίεση είναι μεγάλη, αλλά εσείς λειτουργείτε καλύτερα κάτω από αυτή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share