Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Χρυσός» μπεζαχτάς από Βίκυ Δρόσου: Η ηλιακή έκλειψη (14/10) φέρνει πλούτο σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

11 Οκτωβρίου 2023 17:37
«Χρυσός» μπεζαχτάς από Βίκυ Δρόσου: Η ηλιακή έκλειψη (14/10) φέρνει πλούτο σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» μπεζαχτά προβλέπει η Βίκυ Δρόσου, καθώς η ηλιακή έκλειψη (14/10) φέρνει πλούτο σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια ζώδια.

Η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη του 2023, έρχεται αυτό το Σάββατο στις 14 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ανατροπές και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Το ποτήρι ξεχειλίζει και έρχονται γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση!

Δείτε το βίντεο

Ούτε με αλυσίδες πιστά: Τα 4 ζώδια που ερωτοτροπούν συνεχώς με άλλους

Ζυγός

Την απιστία την έχει στο τσεπάκι του ένας Ζυγός, αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια περίοδο της ζωής του θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός παράνομου έρωτα, είτε θα γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση! Για το λόγο αυτό, όταν είναι σε μία φθαρμένη σχέση, αρχίζει το μάτι του να παίζει, προκειμένου να βρει το νέο του ταίρι που θα αντικαταστήσει την παλιά του σχέση! Ωστόσο, απλά ενημερώνουμε ότι ένας Ζυγός, επειδή είναι ερωτιάρης, επηρεάζεται εύκολα και λατρεύει το φλερτ, μπορεί να μπλεχτεί εύκολα σε ένα ερωτικό δίλημμα, ακόμα και αν η σταθερή του σχέση είναι για αυτόν πολύ σημαντική!

ζώδια και απιστία

Λέων

Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Ιχθύες

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share