Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Μαύρες πλερέζες» από τον Κώστα Λεφάκη: Στον «Καιάδα» Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

8 Οκτωβρίου 2023 13:34
«Μαύρες πλερέζες» από τον Κώστα Λεφάκη: Στον «Καιάδα» Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μαύρες πλερέζες» από τον Κώστα Λεφάκη με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί Κριούς, Ταύρους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια για μία δύσκολη σημερινή ημέρα. Με την Άντα Λεούση να υπόσχεται μια «χρυσή» εβδομάδα (9-15/10) για 4 ζώδια και να τονίζει ότι έρχονται «ουρανοκατέβατα» λεφτά με το τσουβάλι και θετικές αλλαγές.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα για εσάς στις σχέσεις σας, και κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να διαταράξουν σοβαρά μια σοβαρή σας κατάσταση. Προσέξτε περισσότερο το παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη μέρα και για εσάς, όπου θα πρέπει να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, και να εμπλακείτε σε δύσκολες καταστάσεις. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αισιόδοξοι σήμερα και θέλετε να δείξετε μια αθέατη πλευρά τού εαυτού σας, και να κυνηγήσετε με πάθος τους στόχους σας. Κάποια νέα προοπτική αναδύεται μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα φώτα όλα στρέφονται πάνω σας, και μπορείτε τώρα να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες στην καριέρα σας. Εύκολα θα βρείτε λύσεις σε κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις

ΛΕΩΝ

Μια αισιοδοξία και μια καλή διάθεση σας διακατέχει και έχετε ανάγκη να μοιραστείτε την ευτυχία σας με το φιλικό σας περιβάλλον. Δεχτείτε με ανοικτό μυαλό τις συμβουλές τους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι έντονη και έχει δυσκολίες. Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας, και μην εκνευρίζεστε σήμερα. Οικογενειακά θέματα χρειάζονται περισσότερη προσοχή

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας απορροφήσει και πάλι το ενδιαφέρον. Είναι καιρός τώρα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για κάτι καλύτερο. Το βραδύ αφιερώστε το στην ψυχαγωγία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα στρέφονται στον σύντροφό σας και στις σχέσεις σας γενικότερα. Η μέρα θα σας φέρει σε έντονη επικοινωνία και συζητήσεις. Αναπτύξτε την διπλωματία σας

Σημερινές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε μια ανασκόπηση στα οικονομικά σας και αναθεωρείστε με προσοχή τον προϋπολογισμό σας. Το σπίτι σας θα σας απασχολήσει πιο έντονα αλλά και πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παρασκήνιο λειτουργεί και πάλι. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας θίξουν τα συμφέροντα σήμερα. Διαφυλάξτε την καλή σας εικόνα, και μην καταφεύγετε σε ακρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τοπίο, αν και όχι εύκολο, είναι πιο ήρεμο σήμερα και εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Η δουλειά σας χρειάζεται κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Δυσκολίες στις σχέσεις σας μπορεί να γίνουν αφορμή να προβληματιστείτε. Αποφύγετε άτομα που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση σας και μην κάνετε άσκοπες κινήσεις στην δουλειά σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share