Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσό» μοίρασμα από Άντα Λεούση: Χρήματα και απρόσμενα έσοδα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

2 Οκτωβρίου 2023 09:22
«Χρυσό» μοίρασμα από Άντα Λεούση: Χρήματα και απρόσμενα έσοδα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» μοίρασμα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια προβλέπει η Άντα Λεούση, καθώς έρχονται χρήματα και απρόσμενα έσοδα. Ενώ, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αγαπούν πολύ την οικογένεια.

ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας. Οι συνεχόμενοι καυγάδες και οι γκρίνιες δε θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τη ρομαντική σας διάθεση να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, ξεκινήστε πλάνα για να βρείτε καινούριες.

Άντα Λεούση ζώδια


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές η ευαισθησία σας, δε σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά. Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό σας χώρο και να πετύχετε καλές συνθήκες εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δε χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό σας χώρο. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καρδιά σας ζητάει σοβαρότητα και αληθινά αισθήματα και θα είναι πιο εύκολο να τα βρείτε εάν είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Οι προοπτικές για εσάς που ψάχνετε τον απόλυτο έρωτα θα είναι εξαιρετικές, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε και μην ξεχάσετε να βασιστείτε και στους φίλους σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share