Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσή» προίκα από Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική εκτόξευση για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

1 Οκτωβρίου 2023 14:58
«Χρυσή» προίκα από Βίκυ Παγιατάκη: Οικονομική εκτόξευση για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» προίκα προβλέπει η Βίκυ Παγιατάκη, καθώς έρχεται οικονομική εκτόξευση για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Κριός

Εργασία, σχέση, κατάσταση. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό και είναι αυτός μαζί με την Πανσέληνο που μπορεί να δοκιμάσουν κάπως σκληρά τον γάμο σας -αν δεν είναι στα καλύτερά του- ή την αισθηματική σας σχέση. Βεβαίως και παραμένει ακόμα σημαντική η εύνοιά της Αφροδίτης που δείχνει ότι υπάρχει συμπάθεια ή και αγάπη αλλά τα πρακτικά προβλήματα είναι περισσότερα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί την οικογενειακή δομή, κατάσταση και τις… τρυφερότητες εντός των τοιχών. Πάντως έως τις 9 Οκτωβρίου ο έρωτας είναι στα πάνω και τα κάτω του. Αυτό το διάστημα όμως είναι και ενδεικτικό αν σχέσεις που… υποφέρουν, μπορούν να πάρουν βελτίωση.

Δίδυμος

Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα χρειαστεί να καταβάλετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια παντού καθώς ο Κρόνος πιέζει και επιβαρύνει με διάφορους τρόπους. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα υποφέρετε περισσότερο από την έλλειψη καλής επικοινωνίας -όπως και των διαφόρων μέσων της- με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρανοήσεις, καθυστερήσεις και λάθη. Σπουδές, μετακινήσεις, έντυπα και έγγραφα δημιουργούν ανησυχία και αρρυθμίες. Οι του τρίτου δεκαημέρου με κόντρα τον Ποσειδώνα, χρειάζεται να είσαστε πιο ξεκάθαροι, πιο ρεαλιστές και πιο προσγειωμένοι.

Καρκίνος

Από την μία εσείς με τις δικές σας απόψεις, τις προτιμήσεις και τα συμφέροντά σας και από την άλλη αυτά των ανωτέρων, των συγγενικών σας ατόμων και ακόμα και του συντρόφου σας. Αντιλαμβάνεστε πόσο συμβιβαστικό πνεύμα θα πρέπει να επιδείξετε για να τα φέρετε βόλτα και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Είναι σαφές ότι τώρα θα φανεί με ποιον, ποιαν και με ποιους θα μπορέσετε να συμβαδίσετε και με ποιους όχι.

ζώδια Βίκυ Παγιατάκη

Λέων

Ακόμα και αν η καθημερινότητά σας, σάς φαίνεται κουραστική, αβέβαιη και διόλου σαγηνευτική, θα σας θυμίσω ότι και έως τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, μπορείτε να καταφέρετε παντού περισσότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσει την απαραίτητη… βοήθεια. Αν υπάρχουν λοιπόν εκκρεμότητες ή θέματα που σας προβληματίζουν, μην τα αφήσετε στο… αργότερα και στο χρόνο για να τα επιλύσει και να τα… γιατρέψει.

Παρθένος

Σημαντικές θεωρούνται οι τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη, όπως και οι πρώτες του Οκτώβρη γιατί δύο νέοι παράγοντες -εκτός του Δία και του Ουρανού που είναι στο πλευρό σας- προσθέτουν μια νέα δυναμική. Το πρώτο είναι ότι ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντί σας στους Ιχθύς, έχει περιοριστεί στην αρχή των Ιχθύων, άρα οι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας, θα μπορείτε να κινείστε παντού με μία μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε καινούργια αξεπέραστα προβλήματα. Το δεύτερο από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε όλοι σας, είναι η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας. Μπορεί να φέρνει μια μεγαλύτερη νευρικότητα αλλά παράλληλα θα έχει νέες, φρέσκιες και πρακτικές ιδέες.

Ζυγός

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και όπως φαίνεται δεν εξαντλείται σε αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα συνεχιστεί με τα πάνω και τα κάτω του έως και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου. Μην αμελείτε την υγεία σας και να θυμάστε ότι η τωρινή πίεση δεν θα συνεχιστεί από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά. Μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά.

Σκορπιός

Στο πλευρό σας Ερμής – άρα το μυαλό πρέπει τώρα να έχει το προβάδισμα και όχι τόσο το συναίσθημα – και αυτό μπορεί να διευκολύνει σημαντικά τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα σε σπουδές, Διαδίκτυο και τα σχετικά, ταξίδια, αποφάσεις και μετακομίσεις. Στα ερωτικά όμως δεν προβλέπονται σημαντικές αλλαγές αλλά αν το αντικείμενο του πόθου σας ανήκει στον Κριό, τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο και επηρεάζεται από την Πανσέληνο, προσεκτικά.

Τοξότης

Τη μια απογοητεύεστε, την άλλη πεισμώνετε, βάζετε τα δυνατά σας και τα καταφέρνετε. Έχει αγώνα και το καταλαβαίνετε γιατί και η πιο μικρή επιτυχία τώρα είναι αποτέλεσμα κόπου. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως ρευστή με απρόοπτα – αυτό έχει να κάνει με την Πανσέληνο που γίνεται την Παρασκευή στον Κριό – αλλά όχι τόσο δύσκολη που να ανατρέπονται σημαντικά σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Κάπως… επεισοδιακά τελειώνει ο Σεπτέμβρης και είναι σε αυτήν την εβδομάδα – και ιδιαίτερα προς το τέλος της– που θα κάνουν την εμφάνισή τους όλα αυτά που θα θέλετε να αποφύγετε. Όχι μην βιαστείτε να ρίξετε στον εαυτό σας την όποια ευθύνη για αναποδιά, κόντρες και καθυστερήσείς.

Υδροχόος

Ο Σεπτέμβρης στο αντίο του, μια που αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα του, αλλά προς χαράν σας αυτή ξεκινάει με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις δύο πρώτες ημέρες της. Τι σημαίνει αυτό; Μα νέες ιδέες και αποφάσεις, ξεκινήματα, αλλαγές και βελτιώσεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας

Ιχθύς

Όλοι σας θα έχετε την εύνοια του Δία – που έστω και στο παρά πέντε γλιτώνετε από τα χειρότερα – αλλά και του Ουρανού που λέει οι ανατροπές μπορεί να είναι λίγο επώδυνες αλλά πρέπει και αξίζει το “νέο” να εκφραστεί και να υποστηριχτεί. Στην εργασία, τις σχέσεις, την ζωή σας ολόκληρη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share