Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

1 Οκτωβρίου 2023 06:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

Οι ημερήσιες προβλέψεις των 12 ζωδίων

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή με την Σελήνη να πορεύεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε απασχολεί ο τομέας των οικονομικών. Προσπαθείς να βρεις λύσεις για να βελτιώσεις το εισόδημα, που παρουσιάζει διακυμάνσεις. Πρέπει να φρενάρεις την επιθυμία για αγορές, που συνήθως είναι περιττές και γίνονται μόνο για να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Παράλληλα τακτοποιείς ένα οικονομικό πρόβλημα της οικογένειας.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να διανύει το δικό σου ζώδιο μπαίνει ο μήνας, που σε εστιάζει στα ιδιωτικά, προσωπικά σου θέματα. Νέος μήνας, νέοι στόχοι, καινούργια ξεκινήματα, σε επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά. Ανανεώνεις τη εξωτερική εμφάνιση, η αυτοπεποίθηση τονώνεται και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σημαντικά πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σου, προτείνοντας συνεργασίες. Παίρνεις αποφάσεις για ερωτική σχέση, ή γάμο.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, Καλό Μήνα! Την πρώτη μέρα του μήνα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, περιορίζεις τις κοινωνικές επαφές, προτιμάς να απομακρυνθείς από ότι σε κουράζει ψυχολογικά, μένοντας σπίτι. Προσπαθείς να διώξεις κάθε περιττή σκέψη από το μυαλό, αλλά το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη, δεν σε αφήνει. Το αίσθημα της ανασφάλειας εμφανίζεται, γίνεσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με οτιδήποτε καινούργιο κι επιθυμείς ησυχία και ηρεμία. Τα λόγια που έγιναν σε πίκραναν, όμως εντόπισες τους κρυφούς εχθρούς κι έμαθες να μην έχεις εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Καλό Μήνα! Σήμερα Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί σε κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με φίλους, ενώ ταυτόχρονα καταπιάνεσαι με σχέδια που επιθυμείς να υλοποιήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη συναναστροφές, δραστηριότες που σε ενθουσιάζουν και ευχάριστα νέα από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται και ταυτόχρονα θέτεις καινούργιους, κάθε φορά περισσότερο καινοτόμους. Όνειρα για το μέλλον πραγματοποιούνται!

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, Καλό Μήνα! Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο, κάνοντας την Κυριακή, μέρα που σε απασχολεί η καριέρα και η επαγγελματική άνοδος. Αν και είναι αργία δεν χαλαρώνεις και η σκέψη σου βρίσκεται στην δουλειά. Προσπαθείς να φτιάξεις το πρόγραμμα της εβδομάδας, αρχής γενομένης από σήμερα, γιατί δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του, ούτε είσαι της τελευταίας ώρας. Οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον και με την οργάνωση που διαθέτεις θα το πετύχεις.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, Καλό Μήνα! Ευχάριστα μπαίνει ο μήνας για σένα, όπου η κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, κάνει την Κυριακή να είναι από τις πιο ευνοϊκές μέρες. Σε διακατέχει η επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία και ανάπτυξη. Εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα σπουδών, γνώσεων και μάθησης, που επιδιώκεις με κάθε τρόπο να αποκτήσεις. Σκοπό έχεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να κατακτήσεις καλύτερη θέση στην δουλειά.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Καλό Μήνα! Κυριακή μελαγχολική σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η μέρα είναι δύσκολη, ακατάλληλη να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ανούσια και πεζά. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν και αποτελούν πηγή άγχους, που επηρεάζει τα συναισθήματα σου. Αποκλείεις την έξοδο για σήμερα, προτιμώντας το σπίτι και τη ξεκούραση. Η επιθυμία για χαλάρωση και σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό σου, θα βοηθήσει την ψυχολογία σου να ανέβει.

Προβλέψεις ζωδίων
Προβλέψεις ζωδίων

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, Καλό Μήνα! Ο καινούργιος μήνας ξεκινά σήμερα Κυριακή, με την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου. Η βασική επιθυμία είναι να συσχετιστείς με το περιβάλλον, τους ανθρώπους που αγαπάς και να συναναστραφείς με κόσμο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπροσωπικές σχέσεις και στα σημαντικά άτομα της ζωής σου. Η δημοτικότητα αυξάνεται, σε αποζητούν στις παρέες και γίνεσαι ο διαμεσολαβητής στις συγκρούσεις που προκύπτουν.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου για σήμερα Κυριακή, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών, ενώ δεν παραλείπεις να οργανώσεις το ημερήσιο πρόγραμμα της δουλειάς, ώστε να αποφύγεις το περιττό άγχος. Με συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια θα προχωρήσεις και θα κλείσεις πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Η σημερινή αργία είναι ιδανική και προσφέρεται για τακτοποίηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Καλό Μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, αυτή η Κυριακή είναι άκρως ερωτική για σένα. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, η εκφραστικότητα και η γενναιοδωρία, που σε κάνουν περιζήτητο στις παρέες, τόσο τις φιλικές, όσο και τις ερωτικές. Άνετα μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια, τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα, να παίξεις, να φλερτάρεις, να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για εξόδους, διασκέδαση, φλερτ, έρωτα, ότι σε κάνει ευτυχισμένο.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, Καλό Μήνα! Για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, διακατέχεσαι από την επιθυμία να ασχοληθείς με τα του οίκου και πολύ ιδιωτικά, προσωπικά θέματα. Σε απασχολεί το σπίτι, η οικογένεια, προσπαθείς να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις. Θα αράξεις στην φωλιά σου, θα συζητήσεις με την οικογένεια και θα αφιερώσεις χρόνο στους οικείους. Τονίζεται η ενσυναίσθηση, μπαίνεις στην θέση των άλλων και κατανοείς συμπεριφορές που ήταν δυσνόητες.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, Καλό Μήνα! Κυριακή σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέρα γεμάτη κοινωνικότητα, επαφές με κόσμο, συναντήσεις που σε γεμίζουν χαρά. Πολλές ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου, αρκετά νέα, που αλλάζουν το πρόγραμμα. Δύσκολα εστιάζεις το βλέμμα σου σε κάτι συγκεκριμένο και τείνεις να διασκορπίζεσαι εδώ κι εκεί. Ο περίγυρος όμως σε αποζητά για τις έξυπνες ατάκες, ωραίες ιδέες και την όμορφη διασκεδαστική παρέα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share