Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Πανσέληνος με ασήμι και χρυσό από Κώστα Λεφάκη, Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου - «Παράδεισος» χρημάτων για 3 ζώδια!

Οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι φέρνουν τα πάνω-κάτω

29 Σεπτεμβρίου 2023 15:22
Πανσέληνος με ασήμι και χρυσό από Κώστα Λεφάκη, Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου - «Παράδεισος» χρημάτων για 3 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Μία ακόμη μέρα που οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 του ζωδιακού κύκλου. Αυτή τη φορά προβλέπουν μεγάλη οικονομική ανάταση για 3 ζώδια!

Παράλληλα, θυμίζουμε το οικονομικό πατατράκ για Ταύρους κι άλλα 2 ζώδια: Δυσάρεστες εξελίξεις φέρνει η Λίτσα Πετρίδη

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Οι 12 του ζωδιακού κύκλου
Οι 12 του ζωδιακού κύκλου

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις: Τα 5 ζώδια που θα χαμογελάσουν σήμερα ελέω Πανσελήνου - Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις υπόσχεται σήμερα η Άντα Λεούση σε 5 ζώδια τα οποία και θα χαμογελάσουν ελέω της Πανσελήνου. Επίσης, η Άση Μπήλιου προειδοποιεί Καρκίνους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια για την σημερινή Πανσέληνο.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευτυχία σας βασίζεται πάνω σε ώριμες σκέψεις, μια που αποφάσεις ενθουσιασμού δε θα σας βοηθήσουν. Ξεκουραστείτε αρκετά, ώστε να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες με σθένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να ανακαλύψετε τις σωστές ευκαιρίες, πρέπει να μάθετε να λεπτολογείτε τα πράγματα. Οδηγός για τα μελλοντικά σας σχέδια πρέπει να είναι η σύνεση και όχι το ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στο χώρο. Επικεντρώστε την προσοχή σας στις πιθανές επιπόλαιες αποφάσεις των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Εάν δείξετε υπομονή και διπλωματία, η συναισθηματική σας σχέση θα μετατραπεί σε όαση. Απολαύστε τις χαρές των εξόδων με φίλους, μια που σε κοινωνικό επίπεδο θα επικοινωνείτε θαυμάσια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες στιγμές νιώθετε πως ο σύντροφός σας αμφιβάλλει για την αγάπη που σας έχει, αλλά θα σας περάσει σύντομα. Μπορεί να μη σας αφιερώνει όσο χρόνο θα θέλατε, αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Δε θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share