Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

30 Σεπτεμβρίου 2023 06:35
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα. Η εργασία σε εμπνέει, προκαλεί αίσθημα ευφορίας και ασφάλειας. Η καθημερινές συνήθειες, η ρουτίνα, είναι ευχάριστα και καθόλου βαρετά.Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε προτρέπει να κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικό, επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στις δικές σου ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο, σχηματίζεται το θετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Είσαι ανοικτός στις προκλήσεις αυτής της περιόδου, αποζητάς χαρά, δημιουργία, λαχτάρα για ζωή και διασκέδαση. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις! Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί παρασκήνιο, κρυφές ενέργειες από μέρους σου. Κρατάς έναν άσσο στο μανίκι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Σάββατο, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει μυστικές συζητήσεις με τους οικείους και συμφωνίες για ένα περιουσιακό στοιχείο. Τα νέα είναι ευχάριστα, γίνεται καταμερισμός της περιουσίας και βγαίνεις ωφελημένος. Οι οικογενειακοί δεσμοί ξαφνικά συσφίγγονται! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και δίνεις έμφαση στα μελλοντικά σχέδια που θα πραγματοποιηθούν εύκολα με την βοήθεια της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζεται σήμερα Σάββατο, ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει συζητήσεις, επαφές με το στενό περιβάλλον, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Ευχάριστα νέα, ειδήσεις, προτάσεις που σε ξαφνιάζουν κι αφορούν κυρίως μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στο κυνήγι της αναγνώρισης.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστα νέα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Σταδιακά μπαίνει το νερό στο αυλάκι, αρχίζεις να βουλώνεις τρύπες, να φεύγει το άγχος και να επανέρχεσαι στην κανονικότητα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, φέρνει αισιοδοξία, κάνεις όνειρα, σχέδια για το μέλλον. Εστιάζεις την προσοχή σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, μετακινήσεων, που είχαν μείνει πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, μία μέρα δύσκολη σαν τη σημερινή του Σαββάτου, εσύ βρίσκεις τρόπους να την κάνεις εύκολη. Το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή, με τον Ουρανό, φέρνει ανανέωση, που ξεκινά από την εξωτερική εμφάνιση και καταλήγει σε πνευματική. Σκέφτεσαι το μέλλον, κάνεις όνειρα, οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, προκαλεί το γνωστό σε σένα άγχος που διαχειρίζεσαι πλέον χωρίς κούραση.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Σάββατο, που σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, η μέρα προμηνύεται θετική σε ότι αφορά τα οικονομικά, που προέρχονται από τρίτες, κρυφές πηγές. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, εξελίξεις, που κρατάς μυστικές από τον περίγυρο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού, διαφυλλάτεις την προσωπική σου ζωή και συζητάς μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι. Σχέσεις, επαφές, συνεργασίες, ευνοούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ των πλανητών Ερμή και Ουρανού, στρέφει το βλέμμα σου στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπου αναμένονται σπουδαίες, θετικές εξελίξεις. Προτάσεις, σχέδια, όνειρα για μελλοντικές συνεργασίες, δημιουργούν κλίμα ευφορίας. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα, την δουλειά και τις συνθήκες εργασίας, που ολοένα και βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει κοινωνικότητα, επαγγελματική άνοδο και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου. Βάζεις τάξη, πρόγραμμα, ξεκινάς υγιεινή διατροφή, άσκηση, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Η καταξίωση έρχεται, οι προσπάθειες και οι κόποι αναγνωρίζονται. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, είναι ερωτική για σένα, προκαλεί καρδιοχτύπια, φέρνει διασκέδαση, ανεβάζει την θερμοκρασία στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει θετική έκβαση στα ερωτικά θέματα. Κατακλύζεσαι από προτάσεις ερωτικού περιεχομένου, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση, τονώνεται το ηθικό σου. Εύνοια σε μακροπρόθεσμα επαγγελματικά, μελλοντικά σχέδια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, σε εστιάζει στην οικογένεια, στο σπίτι και στις ανάγκες των αγαπημένων σου. Σήμερα έχεις στρέψει το βλέμμα ψηλά, ενώ πατάς γερά στην γη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για την σημερινή μέρα του Σαββάτου, ο σχηματισμός τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, προκαλεί εσωτερικές διεργασίες, ανασύρει μνήμες από το παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσης, που χρειάζονται δραστική αντιμετώπιση. Δέχεσαι συμβουλές, βοήθειες, από την οικογένεια που φροντίζει να διευκολύνει την κατάσταση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, με κύριο χαρακτηριστικό της μέρας να είναι οι επαφές, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις, με σημαντικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές, ευχάριστες ειδήσεις, από γνωριμίες που προκύπτουν με σημαντικά πρόσωπα. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σου είναι εξαιρετικοί και βοηθούν να προωθήσεις, να υλοποιήσεις, τις έξυπνες ιδέες σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, εστιάζει το ενδιαφέρον στα οικονομικά, στα χρήματα και τα αποκτήματα που διαθέτεις. Τα σημαντικά άτομα που γνωρίζεις, προωθούν την αξιοποίηση των οικονομικών πόρων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share