Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Οφθαλμαπάτη από την Βίκυ Δρόσου: Ψέματα και εξαπατήσεις για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς - Τα 4 ζώδια που θα χαμογελάσουν την εβδομάδα 2-8/10

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

29 Σεπτεμβρίου 2023 08:54
Οφθαλμαπάτη από την Βίκυ Δρόσου: Ψέματα και εξαπατήσεις για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς - Τα 4 ζώδια που θα χαμογελάσουν την εβδομάδα 2-8/10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οφθαλμαπάτη από την Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς για ψέματα και εξαπατήσεις, ενώ ευχάριστα νέα έχει για 4 ζώδια ενόψει της νέας εβδομάδας 2-8/10. Επίσης, τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις υπόσχεται σήμερα η Άντα Λεούση σε 5 ζώδια τα οποία και θα χαμογελάσουν ελέω της Πανσελήνου.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (2-8/10) αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Δρόσου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως απατηλά με την αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, προκαλώντας σύγχυση, μπέρδεμα, αδιέξοδες καταστάσεις, και ασυνεννοησία. Τα ψέματα οδηγούν σε εξαπατήσεις γι’ αυτό μην πιστεύετε ότι ακούτε οι μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, ζείτε σε ένα ροζ συννεφάκι. Στις 3/10 το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα, ξεθολώνει το ομιχλώδες τοπίο, επαναφέροντας την ορθή κρίση. Οι αποφάσεις παίρνονται ενστικτωδώς, προσδίδοντας εύνοια στους μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου που προανέφερα. Στις 5/10 ο Ερμής που αυτή την εβδομάδα είναι πρωταγωνιστής, εισέρχεται στον Ζυγό.

Επανέρχεται η αρμονία στην επικοινωνία, μέσα από γλυκές κουβεντούλες και ευχάριστα νέα. Ευνοούνται οι συζητήσεις στους Παρορμητικούς, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), του 1ου δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα στο... oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share