Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Ζυγοί, Ιχθύς κι άλλα 2: Τα 4 Ζώδια που θα έχουν οικονομικά ζόρια τον Οκτώβριο 2023

Δυστυχώς

26 Σεπτεμβρίου 2023 15:06
Ζυγοί, Ιχθύς κι άλλα 2: Τα 4 Ζώδια που θα έχουν οικονομικά ζόρια τον Οκτώβριο 2023
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια: Μήνας ζόρικος ο Οκτώβριος για την οικονομία, με τα πορτοφόλια να αδειάζουν, αφού το καλωσόρισμα του μήνα γίνεται εφόσον έχει κορυφωθεί για μία ακόμα φορά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Επιπλέον, οι δύο σημαντικές Εκλείψεις του Οκτωβρίου – οι τελευταίες του 2023- σχηματίζονται σε ζώδια που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, φέρνοντας πιέσεις, περιορισμούς αλλά και κάποιες απώλειες στα οικονομικά! Τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, αναμένεται να επηρεάσουν άμεσα τα οικονομικά όλων, δεν παύει όμως κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, να είναι πιο ζορισμένοι στα οικονομικά τους αυτό το μήνα. Ποια ζώδια λοιπόν αναμένεται να έχουν οικονομικά ζόρια τον Οκτώβριο;

Δείτε επίσης: Η Αγγελική Μαvουσάκη μοιράζει χρήμα για 3 ζώδια: Κριοί κι άλλα 2 θα απογειωθούν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, αλλά και την ανησυχία για το τί μέλλει γενέσθαι για την πορεία να είναι αρκετά έντονη. Καβγάδες για χρήματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, ιδιαίτερα κοντά στις 12/10 όπου κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις θυμωμένος, ριγμένος ή και να έρθεις σε αντιδικία για χρήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Καθώς φτάνουμε στις 14 Οκτωβρίου, η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ζυγού, κρίνεται κάπως απογοητευτική για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων. Θα χρειαστεί να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου, να προνοήσεις για έναν περιορισμό του εισοδήματος ή ακόμα και για κάποιες ζημιές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού!

ΙΧΘΥΣ

Τον Οκτώβριο βρίσκεσαι μόνιμα με το χέρι στην τσέπη και προσπαθείς να καλύψεις όλα τα τρέχοντα, αλλά και τα νέα φέσια που βγαίνουν στην επιφάνεια … Προσοχή όμως, γιατί αυτό το μήνα μπορεί να λειτουργήσεις και εσύ από την πλευρά σου πιο απρόσεκτα και να τολμήσεις, να ρισκάρεις ή να κάνεις ανοίγματα τα οποία θα σε ζημιώσουν … Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επιχειρηματικά ανοίγματα, για επενδύσεις, πολύ περισσότερο όμως για συνεταιρισμούς! Επιπλέον, την φράση «δανεικά και αγύριστα» σίγουρα την έχεις ακούσει …. Προσπάθησε αυτό το μήνα να βάλεις φρένο στην καλότροπη και γενναιόδωρη φύση σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να δανείσεις κάποια χρήματα τα οποία δεν θα τα πάρεις πίσω! Αξιοποίησε την Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου, για να κλείσεις οριστικά κάποια χρεωστικά υπόλοιπα ή κάποιες υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας μπορεί να φιγουράρει στον 2ο οίκο του αστρολογικού σου χάρτη, στον τομέα των οικονομικών και να δημιουργεί την επιθυμία για ανάπτυξη, πρόοδο και οι ευκαιρίες να είναι όντως υπαρκτές, όμως οι οικονομικές προοπτικές ανόδου δεν θα φανούν αυτό το μήνα φίλε μου Κριέ και εσύ πρέπει να συγκρατήσεις την τόλμη και το ρίσκο! Μάχες συμφερόντων αναμένονται στα επαγγελματικά, ενώ κάποιοι συνεργάτες σου βάζουν «τρικλοποδιά» σε κάποια σχέδια που έκανες. Από τις 12 του μήνα, ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και βρίσκεσαι μόνιμα με το χέρι στην τσέπη προσπαθώντας να καλύψεις λογαριασμούς, οφειλές , ενώ συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει ανοίγματα αρκετά… Η Έκλειψη Σελήνης της 28ης Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλεί το αίσθημα της απογοήτευσης γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποια χρήματα που πόνταρες να έρθουν στα χέρια σου, αργούν ή και δεν θα έρθουν καθόλου!

ΖΥΓΟΣ

Καλωσορίζεις τον Οκτώβριο με τον Άρη στο ζώδιο σου, σε διακρίνει το πάθος, ο δυναμισμός, όμως είσαι και αρκετά ανήσυχος γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσεις και στα οικονομικά είναι αρκετά αυτά που καλείσαι να καλύψεις. Το πιο δύσκολο μέρος για τα οικονομικά σου είναι κυρίως το διάστημα από τις 12 του μήνα και έπειτα, όπου τόσο οι 2 Εκλείψεις όσο και ο Άρης από τον Σκορπιό σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία μόνιμη κόντρα για λεφτά! Φουσκωμένοι λογαριασμοί, πολλές υποχρεώσεις, σε αναγκάζουν να περιορίσεις για λίγο κάποιες προσωπικές σου ανάγκες προκειμένου να κλείσεις κάποιες τρύπες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share