Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Κηδεία» από την Άση Μπήλιου: Στα «Τάρτατα» Κριοί, Ζυγοί και δύο ακόμη ζώδια - Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

24 Σεπτεμβρίου 2023 07:19
«Κηδεία» από την Άση Μπήλιου: Στα «Τάρτατα» Κριοί, Ζυγοί και δύο ακόμη ζώδια - Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κηδεία» από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί τους Κριούς, Ζυγούς και δύο ακόμη ζώδια ενώ αναλυεί πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο ξεχωριστά από τη σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Επίσης, μία εβδομάδα με κόντρες και Πανσέληνο με ανατροπές, προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ας είστε πιο προσεκτικοί την Κυριακή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο του Αιγόκερου, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα θέματα της καριέρας και γενικότερα της επαγγελματικής σας εξέλιξης.

Και μολονότι θα είστε αγχωμένοι για τα τεκταινόμενα και λόγω συνθηκών, το Σάββατο είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να έχετε και κέρδος.

Ακόμη είναι πιθανό να είστε καλεσμένοι σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Κυριακή είναι λίγο πιο βαριά ως μέρα και αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ένταση με τις όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και τον Πλούτωνα.

Oι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό από το πρωί του Σαββάτου και για έναν ολόκληρο μήνα θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και θα κάνει πιο απαιτητικές τις συνθήκες στη δουλειά και πιο έντονο το άγχος σας για να πάνε όλα καλά και όπως πρέπει.

Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να έχετε καλή οργάνωση στη μέρα σας για να ανταποκρίνεστε σε όλα και να μην παραμελείτε το πιο βασικό απ’ όλα που είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση! Ξεκινήστε με μια πιο καθαρή διατροφή, βρείτε έναν τρόπο άσκησης που θα τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας, κάντε ένα... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share