Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Σταράτα» λόγια από την Λίτσα Πατέρα: «Χρυσή» ευκαιρία για Παρθένους, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Ποιοί θα είναι οι ευνοημένοι του Σαββατοκύριακου;

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την αστρολόγο

23 Σεπτεμβρίου 2023 14:34
«Σταράτα» λόγια από την Λίτσα Πατέρα: «Χρυσή» ευκαιρία για Παρθένους, Ζυγούς και 2 ακόμα ζώδια - Ποιοί θα είναι οι ευνοημένοι του Σαββατοκύριακου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Καλό φθινόπωρο ευχήθηκε η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα social media της, αφού σήμερα Σάββατο (23/9) ξεκινά επίσημα η φθινοπωρινή ισημερία. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια έχουν την απιστία στο αίμα τους.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, πρόκειται για μια τεταμένη περιόδο αστρολογικά, λόγω της παράξενης όψης των πλανητών που επηρεάζουν οικονομικά, εργασιακά ζητήματα και θέματα υγείας.

Δείτε την τάση της ημέρας από την Λίτσα Πατέρα:

Κακός οιωνός από τον Κώστα Λεφάκη: Ημέρα αγωνίας με οικογενειακές ρήξεις και εντάσεις για Δίδυμους, Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια

Κακός οιωνός από τον Κώστα Λεφάκη με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί Δίδυμους, Λέοντες και 2 ακόμη ζώδια για μία ημέρα αγωνίας με οικογενειακές ρήξεις και εντάσεις. Ενώ, ένα «χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια υπόσχεται η Άντα Λεούση και να τονίζει ότι έρχονται λεφτά με τη σέσουλα και νέες σχέσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Τώρα προς το τέλος του μήνα, μπορείτε πλέον να διακρίνετε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγονται στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας που προσφέρει ικανοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σαββατοκύριακο σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Φροντίστε να το ρίξετε λιγάκι έξω, αλλά προσέξτε την υγεία σας. Πάρτε αποφάσεις στην δουλειά σας που θα ανεβάσουν το εισόδημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανακαλύψτε και χαρείτε την θαλπωρή τού σπιτιού σας αυτό το διήμερο. Αν χρειαστεί φροντίστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Η ερωτική σας ζωή σας οδηγεί σε απολαυστικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι σας μπορεί να σας απασχολήσει τώρα, αλλά μπορεί να έχετε και ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποια νευρικότητα σας διακρίνει, ενώ μια εκδρομή δείχνει να σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ

Μία σχετικά ευνοϊκή περίοδος μέχρι το τέλος του μήνα που φέρνει τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας δέχονται τις πιο θετικές επιρροές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε τόσο ευερέθιστοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και συγκρατείστε τις ευαισθησίες σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε καλύτερα τον χώρο σας.

Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε λίγο μόνοι σας και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Οι ιδέες σας είναι αλάνθαστες και γρήγορα θα αποδώσουν καρπούς. Μία αποκαλυπτική συζήτηση θα φανεί ιδιαίτερα βοηθητική στα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την ένταση των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε αυτό το σαββατοκύριακο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μακριά από τα φώτα της πόλης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις να σας στριμώξουν σήμερα. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις φιλικές σας σχέσεις μακριά από οικονομικές διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύστε με άνεση κάποιες νομότυπες υποχρεώσεις σας, και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Οι περιστάσεις που διαμορφώνονται γίνονται σιγά – σιγά ιδανικές. Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αυτή την περίοδο ασχοληθείτε με περισσότερη σοβαρότητα στην δουλειά σας, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια πιεστικά προβλήματα και καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδανικές συνθήκες διαμορφώνονται τώρα στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Όλα δείχνουν να δουλεύουν τώρα για σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε κάποιες επί πλέον ευθύνες.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share