Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

24 Σεπτεμβρίου 2023 06:40
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, εσύ δεν απολαμβάνεις την χαλαρή αργία, αλλά το μυαλό σου βρίσκεται μπροστά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε περιμένουν από αύριο. Έχεις θέσει ψηλά τον πήχη στην δουλειά, στοχεύοντας σε κοινωνική αναγνώριση και άνοδο. Ίσως σήμερα έχεις πάρει δουλειά στο σπίτι, ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθούν οι φιλότιμες προσπάθειες, από τους ανωτέρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η σημερινή μέρα της Κυριακής, είναι ιδανική για να κάνεις όνειρα και παράλληλα να υλοποιείς έναν-έναν τους στόχους σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου είναι σε πολύ ευνοϊκή θέση για σένα και σε προμοτάρει να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Γνώσεις, σπουδές και ταξίδια, θα γίνουν το εφαλτήριο της ευτυχίας σου. Σε διακατέχουν τάσεις ανεξαρτησίας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, με τη βασική σου επιθυμία να μείνεις μέσα, αποφεύγοντας ανούσιες συζητήσεις και αναίτιες εξόδους, που δεν σου προσφέρουν τίποτα το χρήσιμο. Ο λόγος βέβαια είναι κυρίως ο οικονομικός που σε περιορίζει και βρίσκεις δικαιολογίες πως δεν έχεις όρεξη. Το συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι. Δεν χειρίστηκες σωστά τα οικονομικά στο παρελθόν και τώρα είσαι σε δύσκολη θέση. Ένα δάνειο μπορεί να είναι η λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή, που η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου, εσύ δίνεις έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και είσαι στενά συνδεδεμένος μαζί τους. Ο σύντροφος, ή ο συνεργάτης, καθορίζουν την σημερινή σου διάθεση, γι’ αυτό φρόντισε να μην συγκρουστείς για κανένα λόγο μαζί τους. Οι μεταξύ σας διαφωνίες μπορούν να λυθούν με ομαλό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη που διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα σου με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνεσαι. Το αίσθημα της κούρασης είναι έντονο από δουλειές που δεν έχουν τελειωμό. Η καθημερινότητα σε εξαντλεί σωματικά και το άγχος κτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να τηρείς τα ωράρια ύπνου και την διατροφή σου. Κόψε ότι απειλεί την φυσική κατάσταση και διατήρησε την ευεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει στο προσκήνιο τον έρωτα και την χαρά. Η επιθυμία σου είναι να συναντήσεις φίλους, να πας μια βόλτα, ή να ασχοληθείς με τα παιδιά σου. Σήμερα είσαι γενναιόδωρος και είναι τυχερός όποιος βρεθεί δίπλα σου. Ο αυθορμητισμός και η εκφραστικότητα τονίζονται ιδιαίτερα και ανεβάζουν τις μετοχές σου στον έρωτα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, επιθυμείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού. Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και να συζητήσεις για τα τρέχοντα θέματα. Η συγκέντρωση γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, εκτός από την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί, φέρνει και διαφωνίες. Μην αφήσεις την συναισθηματική φόρτιση της ημέρας να σε μελαγχολήσει και να σου χαλάσει την διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είναι ημέρα αργίας και ξεκούρασης, αλλά όχι για σένα. Αυτό που επιλέγεις για σήμερα είναι να βγεις έξω με φίλους, παρέες, να συναντήσεις γνωστούς και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Μέρα γεμάτη κοινωνικότητα, συναναστροφές, επαφές και χαρούμενες ειδήσεις. Όπου βρεθείς γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Η γνώμη σου μετράει, η άποψη σου είναι σεβαστή και οι ιδέες σου εξαιρετικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σε εστιάζει στα οικονομικά θέματα. Κάνεις υπολογισμούς, γράφεις, σβήνεις, παρακολουθείς τα έσοδα και τα έξοδα. Επιθυμείς να κάνεις οικονομία, να αποταμιεύσεις για ώρα ανάγκης, να νιώσεις ασφάλεια από το κομπόδεμα που έχεις στην άκρη. Από την άλλη γίνεσαι πολυέξοδος, κάνοντας επιπόλαιες αγορές. Το μόνο που θα εξασφαλίσεις στο τέλος είναι το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Η μέρα είναι κατάλληλη να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να κάνεις προσωπικά ανοίγματα. Είσαι δεκτικός στις προκλήσεις, αν και οι αποφάσεις που θα πάρεις δεν θα είναι με βάση την λογική, αλλά το συναίσθημα. Άσε την μέρα να περάσει χωρίς να οριστικοποιείς τα σχέδια, τα πλάνα για το μέλλον, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις και να αλλάξεις γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη διανύει τον 12ο οίκο του χάρτη σου, προκαλώντας το αίσθημα της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης. Είσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο, δεν θέλεις να καταβάλεις άλλο τον εαυτό σου και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ξεκούραση. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την μέρα για χαλάρωση, περισυλλογή, πράγματα που έχεις ανάγκη και μην αφήσεις κανένα να αλλάξει το πρόγραμμα σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνοντας τους φίλους και την κοινωνική ζωή στο προσκήνιο. Μέρα γεμάτη επικοινωνία και συναντήσεις. Αφιερώνεις την σημερινή μέρα στις εξόδους, αφού έχεις ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο. Οι συζητήσεις αφορούν κυρίως τον σχεδιασμό του μέλλοντος, επόμενα βήματα για επαγγελματική άνοδο και τρόπους επίτευξης στόχων. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σου και την βελτιώνουν.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share