Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Δρόμος γεμάτος χρυσάφι για 3 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η φθινοπωρινή ισημερία 2023 φέρνει τα πάνω κάτω

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

22 Σεπτεμβρίου 2023 23:23
Δρόμος γεμάτος χρυσάφι για 3 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η φθινοπωρινή ισημερία 2023 φέρνει τα πάνω κάτω
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος περνά φέτος στον Ζυγό στις 23/09/2023 το πρωί, σημαίνοντας τη φετινή φθινοπωρινή ισημερία, εκείνη τη μαγική στιγμή του χρόνου που η μέρα είναι ακριβώς ίση με τη νύχτα και έστω και για λίγες ώρες βιώνουμε μια ουράνια αρμονία και ισορροπία. Από τις 23/09 οι μέρες θα μικραίνουν και οι νύχτες θα μεγαλώνουν, μέχρι το χειμερινό Ηλιοστάσιο που έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στις 22/12/2023.

Επίσης, η φθινοπωρινή ισημερία σηματοδοτεί την έναρξη των γενεθλίων του Ζυγού. Ο Ήλιος δεν μπαίνει κάθε χρόνο την ίδια χρονική στιγμή σε κάθε ζώδιο. Έτσι, κάποιες χρονιές μπαίνει στις 23/09 και άλλες στις 22/09.

Αρμονία, ομορφιά, δικαιοσύνη

Το ζώδιο του Ζυγού είναι το ζώδιο που περισσότερο απ’ όλα επιζητά την αρμονία, την ισορροπία, την ειρήνη και την ομορφιά. Η ζυγαριά, το σύμβολο του Ζυγού (το μόνο άψυχο σύμβολο στον ζωδιακό) δείχνει τη σχέση του ζωδίου με τη δικαιοσύνη, που πρέπει να είναι αντικειμενική χωρίς να επηρεάζεται από το συναίσθημα, τα πάθη και τις ανθρώπινες αδυναμίες. Είναι το ζώδιο που έχει ευαισθησία στο να μην αδικείται κανείς και να ακούγονται όλες οι απόψεις, τηρώντας πάντα ίσες αποστάσεις. Μπορεί οι Ζυγοί να φημίζονται ότι είναι διπλωμάτες και ότι θέλουν να ευχαριστούν τους πάντες, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις ως άδικους. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου, δίνει στους Ζυγούς μια εκλεπτυσμένη γοητεία ανεξάρτητα από την ομορφιά που διαθέτουν. Οι Ζυγοί είναι οι εστέτ του ζωδιακού. Έχουν δε ένα απίστευτο φυσικό ταλέντο στο να φαίνονται καλοφροντισμένοι και γοητευτικοί, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα γι’ αυτό. Ακόμη και με τα αρνητικά χαρακτηριστικά που τους συνοδεύουν -την αναποφασιστικότητα, την αναβλητικότητα- έχουν μια έμφυτη ευγένεια που στο τέλος τους τα συγχωρείς όλα.

Δρόμος γεμάτος χρυσάφι για 3 ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η φθινοπωρινή ισημερία 2023 φέρνει τα πάνω κάτω

Ενδοσκόπηση στις αρετές που σπανίζουν

Την περίοδο που ο Ήλιος θα παραμείνει στον Ζυγό, φέτος από 23/09/2023 μέχρι 23/10/2023, είναι το διάστημα που πρέπει να ψάξουμε μέσα μας και έξω την αρμονία, την ομορφιά, τη γαλήνη, την ευγένεια. Σε ένα δύσκολο κόσμο, ιδιαίτερα όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, την κλιματική κρίση, τους πολέμους, τις απειλές, τη βία, ας ψάξουμε πρώτα μέσα μας και έπειτα έξω να βρούμε αυτές τις αρετές που σπανίζουν πια. Απέναντι στο μίσος και τον θυμό, ας αντιτάξουμε την ευγένεια, την καλοσύνη, την αποδοχή, την αντικειμενικότητα και ας κοιτάξουμε να είμαστε πρώτα πιο δίκαιοι απέναντι στον εαυτό μας και μετά στους άλλους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share