Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Οκτώβριος με «χρυσάφι» από Μπέλλα Κυδωνάκη: Τύχη «βουνό» και λεφτά για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

22 Σεπτεμβρίου 2023 14:32
Οκτώβριος με «χρυσάφι» από Μπέλλα Κυδωνάκη: Τύχη «βουνό» και λεφτά για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οκτώβριο με «χρυσάφι» προβλέπει η Μπέλλα Κυδωνάκη, καθώς έρχονται τύχη «βουνό» και χρήματα για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος αναλύει τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια, μιλώντας για αναταράξεις από το νέο μήνα, αλλά και λίγη τύχη. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Είναι ένας αρκετά πλούσιος μήνας αστρολογικά, με πολλές ταχύτητες. Να ξεκινήσουμε με τον Ήλιο που θα είναι στον Ζυγό, οπότε οι γεννημένοι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα μπουν σε μια ανανεωτική φάση.

Ο Ερμής και αυτός με την σειρά του θα περάσει στον Ζυγό θα φέρει ισορροπία και αρμονία και στα τρία δεκαήμερα. Από τις 9 του Οκτώβρη η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο, θα βοηθήσει και αυτή με την σειρά της αν και δεν είναι μια θέση που της αρέσει αλλά θα μπορέσει να μας κάνει να δούμε τα πράγματα με λογική και αντικειμενική ματιά!

Ο Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα φέρει πάθος και μυστήριο αλλά θα πρέπει να προσέξουμε να μην γυρίσουμε πίσω τον χρόνο σε μια σχέση μας, για ότι αρνητικό μπορεί να συνέβη τότε ανάμεσα σας.

Ενώ στις 14 Οκτώβρη θα έχουμε την νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό που έχουν γεννηθεί τέλη δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

Δείτε το βίντεο

Γονείς από...κούνια: Αυτά τα 4 ζώδια είναι γεννημένα για να κάνουν οικογένεια

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι γονείς από...κούνια. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι γεννήθηκαν για να κάνουν οικογένεια. Ποια είναι τα 4 ζώδια που είναι εξπέρ στο μεγάλωμα παιδιών;

Η ανατροφή ενός παιδιού είναι μια εξαιρετικά σύνθετη υπόθεση. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας γονιός ώστε να το κάνει καλά, είναι τα εξής:

Αιγόκερως

Από τη φύση τους οι Αιγόκεροι φέρουν μία ανεξαρτησία και μία υπευθυνότητα που κρίνονται πολύ χρήσιμα και απαραίτητα εφόδια για να μεγαλώσεις σωστά έναν άνθρωπο. Είναι επίσης το ζώδιο που θέτει ρεαλιστικούς στόχους και πλάνα και ξέρει να διαχειρίζεται άτομα και καταστάσεις (δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι κατέχουν κατεξοχήν διευθυντικές θέσεις). Σε βάζουν σε πρόγραμμα οι Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ένας Καρκίνος μπορεί να σου βγάλει την πίστη σαν σύντροφος, ως κηδεμόνας δεν πιάνεται. Ναι, κι όμως. Οι Καρκίνοι έχουν αυτό το διδακτικό πολύ έντονα, κι αγαπάνε ιδιαίτερα την οικογένειά τους. Θα νοιαστούν για τα προβλήματα των δικών τους ανθρώπων και θα σταθούν με ιδιαίτερη κατανόηση, χωρίς να κατακρίνουν στ’ αλήθεια (παρόλο που θα παίζουν τον δάσκαλο). Ο Καρκίνος είναι επίσης κλασικός σπιτόγατος κι αυτό είναι καλό όταν έχεις μικρά παιδιά.

ζώδια και οικογένεια

Δίδυμος

Εύστροφοι και φιλομαθείς, οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στον λόγο και στο πνεύμα, στοιχεία που κληροδοτούν και στα παιδιά τους. Οι Δίδυμοι φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με ποικίλες νέες εμπειρίες, ειδικά με όσες έχουν να κάνουν με τη διανόηση. Το παιδί ενός Διδύμου θα επισκέπτεται συχνά τη βιβλιοθήκη, τα μουσεία και τον ζωολογικό κήπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και άτομα που θέλουν πάντα να μαθαίνουν και να εξερευνούν νέα πράγματα. Το πάθος τους αυτό το μεταφέρουν και στα παιδιά τους, προτείνοντάς τους διαρκώς να δοκιμάσουν κάτι νέο ή να επισκεφθούν καινούργια μέρη. Έχουν, επίσης, πολλή ενέργεια, οπότε μπορούν να συμβαδίσουν τόσο με τα υπερκινητικά πιτσιρίκια όσο και με τους δραστήριους έφηβους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share