Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Χρήμα με το «τσουβάλι» για Υδροχόους κι άλλα 3 ζώδια: Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

21 Σεπτεμβρίου 2023 11:23
Χρήμα με το «τσουβάλι» για Υδροχόους κι άλλα 3 ζώδια: Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Τυχερή μέρα για 4 ζώδια σήμερα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις αστρολογικές του προβλέψεις για το elle.gr. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιες λύσεις σε προσωρινά σας προβλήματα. Ζητήσετε χάρες και εξυπηρετήσεις, ειδικά αν αυτές αφορούν ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα. Μείνετε ψύχραιμοι στις περιστάσεις και δείξτε αυτοσυγκράτηση. Τα νεύρα σας μπορεί να σας προδώσουν σε μία καίρια στιγμή της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας δώσει πολύ εποικοδομητικές συμβουλές. Αναγνωρίστε τα άτομα που σας αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Κινηθείτε με εχεμύθεια.

Δείτε επίσης: Παρθένοι προσοχή, Ζυγοί στο... χρυσάφι: Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Βίκυ Παγιατάκη

Χρήμα με το «τσουβάλι» για Υδροχόους κι άλλα 3 ζώδια: Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεχάστε τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας και προσπαθήστε να βγείτε να διασκεδάσετε. Το περιβάλλον σας αναζητάει την παρέα σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στο σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Πολλές επαφές και διαπραγματεύσεις σας καθηλώνουν. Αξιοποιείστε το διπλωματικό σας ταλέντο για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη ή και την αρωγή κάποιου ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα αίσθημα αισιοδοξίας σας βοηθάει να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Η αναγνώριση στην δουλειά σας θα σας οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Άγχος μπορεί να σας διακατέχει σχετικά με τούς νέους στόχους που βάζετε στην ζωή σας. Μην αφήσετε την βαριά σας διάθεση να σας καθηλώσει. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και να …ερωτευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίστε να δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, και προσέξτε τι λέτε και πού κινείστε. Συζητείστε ήρεμα με τους δικούς σας ανθρώπους, και αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας εικόνα θα σας βοηθήσει στην δουλειά σας. Η αναγνώριση θα σας βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σας. Το φιλικό σας περιβάλλον σας απασχολεί τώρα περισσότερο.

Δείτε επίσης: Φουλ χρήμα και έρωτας για Κριούς, Ταύρους κι άλλο 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη

Χρήμα με το «τσουβάλι» για Υδροχόους κι άλλα 3 ζώδια: Χαρμόσυνα από τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα αισθηματικά σας τώρα, και έχετε την διάθεση να βγείτε και να διασκεδάσετε περισσότερο. Κάντε το ανεπιφύλακτα. Κάντε μια εκδρομή το σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλαρώστε από τους ξέφρενους ρυθμούς των τελευταίων ημερών και προετοιμάστε καλύτερα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προωθείστε σήμερα σημαντικές επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδανική μέρα για να αποκομίσετε οφέλη από την επαγγελματική σας προβολή. Προωθήστε σημαντικές σας υποθέσεις και πιστέψτε στους στόχους σας. Μην είστε απρόσεκτοι στο οδήγημα σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share