Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

«Ουρανοκατέβατο χρυσάφι» από την Άση Μπήλιου: Γεμίζουν τσέπες Ταύρων, Ζυγών και 2 ακόμη ζωδίων!

Οι προβλέψεις της ημέρας από τη γνωστή αστρολόγο

21 Σεπτεμβρίου 2023 07:40
«Ουρανοκατέβατο χρυσάφι» από την Άση Μπήλιου: Γεμίζουν τσέπες Ταύρων, Ζυγών και 2 ακόμη ζωδίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια - Άση Μπήλιου: Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σήμερα Πέμπτη (21/9) και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργώντας προβλήματα ή και καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

Από την άλλη δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε όπως θα θέλαμε σε όσα έχουμε να κάνουμε, ενώ οι σκέψεις μας μπορεί να μας δημιουργήσουν συναισθηματική αναμόχλευση. Πιθανώς να έχουμε διαφωνίες ή ένταση με φίλους και γείτονες και χρειάζεται προσοχή όταν στέλνουμε μηνύματα να έχουν τον σωστό παραλήπτη.

Από την άλλη, η κύρια όψη της μέρας που σχηματίζεται τις πρωινές ώρες είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα αλλά και εμμονές.

Αν βέβαια κάποια-ος είναι μόνη-ος τότε μπορεί να δείξει εμμονή με κάποια προηγούμενη σχέση που ίσως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της-ου. Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή μπορεί...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share