Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Χρυσό» ξεχείλισμα από Χρίστο Ντούβλη (25/9-1/10): Χρήματα από το πουθενά για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

20 Σεπτεμβρίου 2023 14:40
«Χρυσό» ξεχείλισμα από Χρίστο Ντούβλη (25/9-1/10): Χρήματα από το πουθενά για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» ξεχείλισμα προβλέπει για το διάστημα (25/9-1/10) ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς «σκάνε» χρήματα από το πουθενά για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο μετά το χάος έρχονται μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Είναι μια εβδομάδα που από την Παρασκευή και μετά θα υπάρχει μια μεγάλη εκκαθάριση στη σχέση. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τι χρωστά ο ένας στον άλλον, να κάνουμε λογαριασμό που λέμε και να δούμε αν μας βοηθά μια σχέση και αν προοδεύουμε ή μας κρατά πίσω στάσιμους.

Δευτέρα με Τρίτη οι συνθήκες ευνοούν πάρα πολύ να πάρουμε πληροφορίες που χρειαζόμαστε, για οποιοδήποτε θέμα μας καίει και αυτές οι πληροφορίες να είναι σωστές. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το ξεκίνημα της εβδομάδας ώστε να έχουμε την σωστή πληροφόρηση ή και καθοδήγηση, επίσης να τακτοποιήσουμε θέματα επικοινωνιακά ή και πρακτικά.

Ενώ Πέμπτη με Κυριακή υπάρχουν κάποιες εσωτερικές αναθεωρήσεις, λόγω εξωτερικών γεγονότων θα πρέπει να επανεξετάσουμε αν έχουμε κέρδος, αν νιώθουμε πλούσιοι και δεν εννοούμε μόνο στα οικονομικά αλλά μέσα μας αν νιώθουμε την πληρότητα που θέλουμε!!

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share