Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

24 ώρες στα... ΑΤΜ Ζυγοί, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη

Τι περιμένει το κάθε ζώδιο σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

19 Σεπτεμβρίου 2023 09:33
24 ώρες στα... ΑΤΜ Ζυγοί, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Ποια θα δουν οικονομικές εξελίξεις μέσα στην ημέρα και ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας:

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί όσον αφορά την οικονομική σας δυνατότητα. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο και σας οδηγεί σε επιτυχίες. Έρωτες έρχονται από ξένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα μπορεί να σας παραπλανήσει σχετικά με μία νομική σας συμφωνία, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις υπογραφές σας. Αν ταξιδεύετε, ελέγξτε μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Δείτε επίσης: Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι κι άλλο 1 ζώδιο απογειώνονται οικονομικά: Η Βίκυ Παγιατάκη μας στέλνει στα... ΑΤΜ!

24 ώρες στα... ΑΤΜ Ζυγοί, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιο άτομο μπορεί σήμερα να σας δημιουργήσει προβλήματα και να θίξει την αξιοπιστία σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί στις συμφωνίες σας και σε νομικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία πολύ καλή γνωριμία μπορεί να τονώσει την αισθηματική σας ζωή. Η διάθεσή σας είναι άριστη, και η μέρα προσφέρει ευκαιρίες που έχουν σχέση με ταξίδια ή με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερη ένταση επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σας, και σας φαίνεται αδύνατο να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποθέσεις σας. Κάντε προσεκτικά τις επιλογές σας, και μην εκνευρίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία πολύ καλή μέρα που θα σας αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα για να μπορέσετε να πλησιάσετε τους τελικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Φροντίστε να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες, μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά και της ανάγκης σας να ηρεμήσετε. Μία καλύτερη εποχή πλησιάζει για σας τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ σημαντική η μέρα σήμερα για την καριέρα σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια, αφού κάποια δεδομένα έρχονται για να σας βάλουν στην ευθεία. Αναγνωρίστε τα λάθη και τις ευθύνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά σας, σας πιέζει, και εσείς προσπαθείτε να αποδράσετε και να χαλαρώσετε. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας, και προωθήστε πιο οργανωμένοι τα συμφέροντά σας.

Δείτε ακόμα: Κακά μαντάντα από την Άση Μπήλιου: Ατονία, απογοήτευση και απαισιοδοξία για Παρθένους, Ζυγούς, Σκορπιούς και δύο ακόμη ζώδια

24 ώρες στα... ΑΤΜ Ζυγοί, Παρθένοι κι άλλα 2 ζώδια: Οικονομική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες οικονομικές εξελίξεις, που δεν πρέπει όμως να σας αγχώσουν. Το άμεσο μέλλον σας θα καλύψει τις όποιες ζημιές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας δώσει λύσεις στην δουλειά σας. Προωθείστε με αποφασιστικότητα τα συμφέροντά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα φιλικό άτομο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κάποιες απόκρυφες καταστάσεις στην δουλειά σας. Ανακαλύψτε τι παίζεται πίσω από την πλάτη σας και χαράξτε σωστά την πορεία σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share