Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Κατρακύλα» από Γιώργο Ματσάγγο: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από τις εκλείψεις Οκτωβρίου

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

17 Σεπτεμβρίου 2023 20:28
«Κατρακύλα» από Γιώργο Ματσάγγο: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από τις εκλείψεις Οκτωβρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κατρακύλα» προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος για τον Οκτώβριο, καθώς έρχονται εκλείψεις που επηρεάζουν αρνητικά 4 ζώδια.

Ο γνωστός αστρολόγος ανέλυσε τις προβλέψεις του για τα 12 ζώδια και τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή για μερικά από αυτά. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οκτώβριος, ο μήνας που θα χρειαστεί να προσέχουμε για να έχουμε ώστε να βγούμε πιο δυνατοί.

Ο Ερμής πρωταγωνιστεί στην αρχή του μήνα, καθώς σχηματίζει όψεις ενώ βρίσκεται στην Παρθένο, με τους Ποσειδώνα και Πλούτωνα στις 2/10 και 3/10 αντίστοιχα, ενώ στις 5/10 μπαίνει στο Ζυγό.

Με την έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 14/10 στο Ζυγό, ξεκινά η δεύτερη περίοδος εκλείψεων του 2023. Αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις κάθε είδους και μας δίνει την ευκαιρία να συσφίξουμε αυτές τις σχέσεις, να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν οι άλλοι με ένα πιο προσωπικό τρόπο.

Την ημέρα της Εθνικής γιορτής στις 28/10 πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο. Η παρουσία του Ερμή και του Άρη κοντά στον Ήλιο στο Σκορπιό, καθώς και του Δία απέναντι στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στη Σελήνη, δίνει έναν ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα σε αυτήν την έκλειψη που μπορεί να είναι «ή του ύψους ή του βάθους»!

Δείτε το βίντεο

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Κριός

Αυτό το φλογερό ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μεταφέρει στην ομαδική συνομιλία το μυστικό που τους δόθηκε η συγκεκριμένη οδηγία να μην μοιραστούν, αλλά αξίζει να έχετε κατά νου ότι δεν το κάνουν αυτό για να προκαλέσουν αταξίες—καθώς δεν έχουν φίλτρο, απλά πιστεύουν ότι οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο.

Δίδυμοι

Αυτό το κοινωνικό ζώδιο μπορεί να είναι λίγο χαλαρό με τα μυστικά που του έχουν εμπιστευτεί, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι η #1 πηγή σας για όλα τα κρυμμένα κουτσομπολιά στον κύκλο των φίλων σας.

Παρθένος

Ως απλό ζώδιο, το εσωτερικό σύστημα της Παρθένου λειτουργεί σαν μια καλά λαδωμένη, τακτοποιημένη μηχανή. Αν τους πείτε ένα μυστικό που δεν πρέπει να μοιραστούν, αλλά μπορεί αυτό να πληγώσει κάποιον που αγαπούν τότε θα επέλθει πλήρης κατάρρευση.

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μοιράζεται τα μυστικά σας μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από το συναισθηματικό φορτίο και να προλάβουν μια αυθόρμητη πτήση για το Μπαλί προτού προλάβετε να τους θυμώσετε.

Αιγόκερως

Το εσωτερικό καταφύγιο αυτού του ζωδίου λειτουργεί ως ένα ασπρόμαυρο δυαδικό αρχείο – δεν υπάρχει χώρος για γκρίζα περιοχή εδώ. Επειδή δεν τους αρέσει η εξαπάτηση και η διπροσωπία, προτιμούν να μην μοιραστείτε τα μυστικά σας μαζί τους εξαρχής.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share