Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Αλφαδιά» από την Άση Μπήλιου: Οργάνωση, τάξη και πειθαρχία για Σκορπιούς, Ζυγούς, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

14 Σεπτεμβρίου 2023 07:34
«Αλφαδιά» από την Άση Μπήλιου: Οργάνωση, τάξη και πειθαρχία για Σκορπιούς, Ζυγούς, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αλφαδιά» από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να κάνει λόγο για οργάνωση, τάξη και πειθαρχία για Σκορπιούς, Ζυγούς, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ανατριχιαστική επιβεβαίωση πρόβλεψης του Κώστα Λεφάκη από τον περασμένο Ιανουάριο!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

H Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Πέμπτης προετοιμάζοντας μας για τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο τα ξημερώματα στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με την οργάνωση, την τάξη, την πειθαρχία.

Είναι η ιδανική θέση για να βάλουμε σε μια σειρά τα πάντα στη ζωή μας, ώστε να μη μας δημιουργούν άγχος. Τα emails με τα άπειρα αδιάβαστα ή άχρηστα μηνύματα, τις ντουλάπες μας με τα ρούχα που δεν θα φορέσουμε πλέον ποτέ, τα συρτάρια μας που σωρεύουμε άχρηστα πράγματα και που μόνο χώρο πιάνουν, τις φωτογραφίες ή τα video στο κινητό που απέτυχαν ή δεν μας ενδιαφέρουν και τόσα άλλα που ο καθένας μας αμελεί στην πάροδο του χρόνου να ξεκαθαρίσει. Τώρα είναι η στιγμή επίσης να δούμε καλύτερα τη διατροφή μας.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδια ξεχωριστά

Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό μας σύστημα. Μήπως πρέπει να βρούμε χρόνο να μαγειρεύουμε σπίτι πιο υγιεινά γεύματα; Να αντικαταστήσουμε τα γρήγορα και παχυντικά σνακ με κάτι πιο υγιεινό; Είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχουμε έστω μισή ώρα τη μέρα για λίγη άσκηση; Κοιμόμαστε αρκετά;

Ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση όσο πιο πολύ μπορούμε; Όλα αυτά κι ό,τι άλλο σκεφτείτε που θα μπορούσε να σας δώσει μια πιο ευχάριστη και υγιεινή καθημερινότητα πρέπει να τα σκεφτούμε σήμερα και να... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share