Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Λίτσα Πατέρα για νέα Σελήvη στους Διδύμoυς: Γυρίζει ο «τροχός» σε έρωτα-χρήμα γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

11 Σεπτεμβρίου 2023 21:37
Λίτσα Πατέρα για νέα Σελήvη στους Διδύμoυς: Γυρίζει ο «τροχός» σε έρωτα-χρήμα γι’ αυτά τα 3 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Λίτσα Πατέρα: Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Δείτε πιο κάτω όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος για τις επόμενες μέρες στo βίντεο που ακολουθεί…

Η Λίτσα Πατέρα για άλλη μια φορά μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, μας έδωσε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

Λίτσα Πατέρα για νέα Σελήvη στους Διδύμoυς: Γυρίζει Ο «τροχός» σε έρωτα-χρήμα γι’ αυτά τα 3 ζώδια

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες;

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία των ζωδίων!

Η έμπειρη αστρολόγος, που έχει αναφερθεί στην νέα Σελήνη στους Διδύμους και τόνισε πως οι σημερινές όψεις υπόσχονται πολλά και γι’ αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε.

Επεσήμανε επίσης, όλα όσα πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις θετικές όψεις που έρχονται για κάποια ζώδια, και που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν μέσα στις επόμενες ημέρες…

Τυχερός ο...λήγοντας από Λίτσα Πατέρα: Ευημερία και χρήματα για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα για ακόμη μία μέρα έχει αρκετά καλά μαντάτα, αλλά και κακά, γνωστοποιώντας τα μέσω της καθημερινής ανάρτησής της στο Instagram. Σήμερα, όπως φαίνεται, «τυχερό» λήγοντα προβλέπει η αστρολόγος, καθώς έρχονται χρήματα και ευημερία για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Πώς θα κυλήσει η μέρα για όλα τα ζώδια; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Κριός

Αυτό το φλογερό ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μεταφέρει στην ομαδική συνομιλία το μυστικό που τους δόθηκε η συγκεκριμένη οδηγία να μην μοιραστούν, αλλά αξίζει να έχετε κατά νου ότι δεν το κάνουν αυτό για να προκαλέσουν αταξίες—καθώς δεν έχουν φίλτρο, απλά πιστεύουν ότι οι άλλοι δεν κάνουν το ίδιο.

Δίδυμοι

Αυτό το κοινωνικό ζώδιο μπορεί να είναι λίγο χαλαρό με τα μυστικά που του έχουν εμπιστευτεί, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι η #1 πηγή σας για όλα τα κρυμμένα κουτσομπολιά στον κύκλο των φίλων σας.

Παρθένος

Ως απλό ζώδιο, το εσωτερικό σύστημα της Παρθένου λειτουργεί σαν μια καλά λαδωμένη, τακτοποιημένη μηχανή. Αν τους πείτε ένα μυστικό που δεν πρέπει να μοιραστούν, αλλά μπορεί αυτό να πληγώσει κάποιον που αγαπούν τότε θα επέλθει πλήρης κατάρρευση.

Οι «χαφιέδες» του ζωδιακού: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο μπορεί να καταλήξει να μοιράζεται τα μυστικά σας μόνο και μόνο για να απαλλαγούν από το συναισθηματικό φορτίο και να προλάβουν μια αυθόρμητη πτήση για το Μπαλί προτού προλάβετε να τους θυμώσετε.

Αιγόκερως

Το εσωτερικό καταφύγιο αυτού του ζωδίου λειτουργεί ως ένα ασπρόμαυρο δυαδικό αρχείο – δεν υπάρχει χώρος για γκρίζα περιοχή εδώ. Επειδή δεν τους αρέσει η εξαπάτηση και η διπροσωπία, προτιμούν να μην μοιραστείτε τα μυστικά σας μαζί τους εξαρχής.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share