Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Ερωτική ανάσταση από την Βίκυ Δρόσου: Ουρανοκατέβατοι έρωτες από την πρώτη μάτια για δύο ζώδια

Αναλυτικά οι ερωτικές εβδομαδιαίες 11-17 προβλέψεις από την έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

10 Σεπτεμβρίου 2023 13:59
Ερωτική ανάσταση από την Βίκυ Δρόσου: Ουρανοκατέβατοι έρωτες από την πρώτη μάτια για δύο ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτική ανάσταση από την Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να υπόσχεται ουρανοκατέβατους έρωτες από την πρώτη μάτια για δύο ζώδια. Ενώ, σήμερα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη είναι ιδανική ευκαιρία για αξιοποίηση επικοινωνιακών δυνατοτήτων

Αναλυτικά οι ερωτικές εβδομαδιαίες 11-17 προβλέψεις από την Βίκυ Δρόσου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Διανύουμε μία πολύ σημαντική εβδομάδα, όπου θα δούμε να έρχονται οι εξελίξεις στα ερωτικά πολλών ζωδίων, αφού έχουμε θετικές πλανητικές επιρροές. Συγκεκριμένα στις 15/9 την Παρασκευή, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στην 22η μοίρα, επηρεάζοντας τους μεταβλητούς (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), του 3ου δεκαημέρου. Ένα νέο ξεκίνημα προβλέπεται να κάνουν τα παραπάνω ζώδια στα ερωτικά.

Αυτό το νέο φεγγάρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και οι έρωτες έρχονται ξαφνικά, αναπάντεχα και είναι κεραυνοβόλοι. Θετικά τα πράγματα και για τους Ταύρους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου με έρωτες που προκύπτουν στην πρώτη ματιά και είναι ουρανοκατέβατοι.

Την ίδια μέρα ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και ξεκινά να παίρνει μπρος. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα για να προσπαθήσουν την επανασύνδεση όσοι το επιθυμούν, διότι μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα εφόσον και η Αφροδίτη έχει επιστρέψει στην ορθή της πορεία.

Ουρανοκατέβατοι έρωτες από την πρώτη μάτια για δύο ζώδια σύμφωνα με την Βίκυ Δρόσου

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που ευνοεί επίσης τους γήινους, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, του 3ου δεκαημέρου. Η αντίθεση της όμως με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή γιατί πολλά παραμύθια θα ειπωθούν και πάρα πολλοί θα τα πιστέψουν.

Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί Παρθένοι και Ιχθύς, καθώς και Δίδυμοι, Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τέσσερις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Η εβδομάδα κλείνει την Κυριακή με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο προς τον Δία όπου δεν θα αποφύγετε τις υπερβολές όσοι είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο και ανήκετε στον... διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share