Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

«Ράβδοι χρυσού» από Αθηνά Βαγενά (11-17/9): Χρήματα και νέα ξεκινήματα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

8 Σεπτεμβρίου 2023 16:58
«Ράβδοι χρυσού» από Αθηνά Βαγενά (11-17/9): Χρήματα και νέα ξεκινήματα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ράβδους χρυσού» προβλέπει η Αθηνά Βαγενά για την εβδομάδα (11-17/9), καθώς θα έρθουν χρήματα και νέα ξεκινήματα για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος ανέλυσε τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια και τόνισε πως έρχεται μεγάλη τύχη για μερικά από αυτά. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Παράθυρο νέων ευκαιριών και ανανέωσης, αποτελεί η εβδομάδα 11-17 Σεπτεμβρίου 2023, όπου μαζί της φέρνει μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία ναι μεν μας καλεί να συγκροτηθούμε και ανοίγει ένα νέο κύκλο που όλοι μπαίνουμε στους ρυθμούς της εργασίας, της ρουτίνας, των υποχρεώσεων, δεν παύει όμως αυτή το νέο φεγγάρι να προσφέρει και εκπλήξεις, ανανεώσεις και ευκαιρίες για την εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων ζωής.

Βασική Προϋπόθεση είναι να μην τα θέλουμε όλα έτοιμα στο πιάτο, αλλά να προσπαθήσουμε από πλευράς μας αυτό τον καιρό να είμαστε "ανοιχτοί" σε νέες προοπτικές. Μαζί, η Αφροδίτη από το Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, προσφέροντας σπιρτάδα ενθουσιασμού, πειραματισμού στον έρωτα, αλλά και υπερβολής και επιπολαιότητας.

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share