Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Κέρδη» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: «Βροχή» χρημάτων για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

4 Σεπτεμβρίου 2023 13:09
«Κέρδη» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: «Βροχή» χρημάτων για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Πατέρα, Μπήλιου, Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Μάλιστα αυτή τη φορά προβλέπουν «κέρδη» για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα έρθει «βροχή» χρημάτων.

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας; Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Με την ευκαιρία, δείτε πόσο απρόβλεπτη θα είναι η Πανσέληνος στις σχέσεις - Τα 4 ζώδια που θα έχουν «καταιγιστικές» εξελίξεις

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

ζώδια Πατέρα Μπήλιου Λεφάκης

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Tα 2 μοναδικά τυχερά ζώδια που θα βγουν αλώβητα από την «Μπλε Πανσέληνο» - Έρχεται και φέρνει αναμπουμπούλες

Κριός

Η Πανσέληνος έρχεται και παίρνει μαζί της κάθε αρνητική σκέψη, προβληματισμό και παλιά ιστορία που πλήγωνε τα Κριαράκια. Όχι χωρίς κόπο, όμως.

Οι Κριοί θα έχουν την τάση να προβληματιστούν για όσα τελειώνουν αλλά και για όσα είναι προ των πυλών, ωστόσο εντέλει θα κατανοήσουν πως ό,τι έγινε, έγινε μόνο για καλό! Το μπλε φεγγάρι σηματοδοτεί το τέλος παλιών ιστοριών και νέα ξεκινήματα που το συγκεκριμένο ζώδια είχε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη.

Παρθένος

Το «μπλε φεγγάρι» έρχεται και μαζί του φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές σε επαγγελματικό -και κυρίως- οικονομικό επίπεδο. Τα εμπόδια που ορισμένοι σκόπιμα έριχναν στον δρόμο σας το τελευταίο διάστημα βρίσκουν τον μάστορά τους και έτσι ο δρόμος για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου που είχατε εδώ και καιρό ανοίγει.

Φροντίστε μόνο να μην δώσετε βάση μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά, καθώς ο ερχομός ενός νέου προσώπου στη ζωή σας μόνο ασήμαντος δεν θα αποδειχθεί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share