Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Κοκαλάκι της νυχτερίδας από την Άση Μπήλιου: Γεμάτες τσέπες και ερωτική λίμπιντο για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ζυγούς και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

4 Σεπτεμβρίου 2023 07:35
Κοκαλάκι της νυχτερίδας από την Άση Μπήλιου: Γεμάτες τσέπες και ερωτική λίμπιντο για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ζυγούς και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοκαλάκι της νυχτερίδας από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να κάνει λόγο για γεμάτες τσέπες και ερωτική λίμπιντο για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ζυγούς και δύο ακόμη ζώδια. Επίσης, διαβάστε εδώ ποιοι θα είναι οι «γουρλήδες» του Σεπτεμβρίου και αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Θέματα ασφάλειας, αυτοπεποίθησης, σχέσεων, αλλά και ό,τι αφορά τις καλές πλευρές της ζωής, τη διασκέδαση, τις χαλαρές στιγμές με αγαπημένα μας πρόσωπα, θα μας απασχολήσουν περισσότερο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο.

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας. Αν μάλιστα δεν είχαμε ανάδρομο Ερμή θα ήταν εξαιρετική μέρα για υπογραφές και συμφωνίες.

Τώρα μπορούμε να συζητήσουμε μεν, να διαπραγματευθούμε με καλούς όρους, αλλά καλύτερα να περιμένουμε για τα τελικά συμβόλαια και συμφωνίες την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, δηλαδή μετά τις 16/09.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδια ξεχωριστά

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε τη Δευτέρα στο έπακρο, καθώς από αύριο το βράδυ μέχρι την Πέμπτη θα πιεστούμε περισσότερο. Αν έχετε σημαντικές επαφές είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους ή δοσοληψίες, επιλέξτε τη σημερινή μέρα για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.

Επιπροσθέτως σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Ταύρο. Και για τα δυο αστρολογικά αυτά θέματα υπάρχουν... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share