Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

2 Σεπτεμβρίου 2023 07:14
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, η λάθος συννενόηση, ενδεχομένωςνα φέρει αρνητικές καταστάσεις και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να είναι προσωρινές, αλλά σίγουρα θα πλήξουν τον σημαντικό για εσένα τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επαφών!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να ανταποκριθείς άμεσα, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, δεδομένου να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου! Επίσης, αν δεν θέλεις να εκτεθείς, παραδέξου τα λάθη σου, δίχως να κατηγορείς συνεχώς τους γύρω σου!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, η ημέρα ενδεχομένως να κρύβει κινδύνους, αν δεν περιορίσεις άμεσα έπαρση και ανωριμότητα! Πέρασε όμορφα, αλλά φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη χαρά, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, διότι είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις ορθές και ώριμες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε ήρεμος και ψύχραιμος!

2 Σεπτεμβρίου ζώδια

Λέων

Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, δεν είναι η ιδανική περίοδος για κάθε είδους νέο ξεκίνημα και επιπλέον, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου! Επίσης, φρόντισε να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, διότι θα εκτεθείς, μετά από αποκαλύψεις που δεν ήταν αναμενόμενες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, θα έχεις ευκαιρίες για δραστηριότητες, οι οποίες στην αρχή σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, αλλά εσύ οφείελεις να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην απογοητευτείς αργότερα και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις κατακτήσει, από το πουθενά!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία μεγάλη αλήθεις, που έως τώρα αρνιόσουν να παραδεχτείς! Δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση και το ενστικτό σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι ψευδαισθήσεις σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, προσπάθησε να μην καταστρέψεις τις σχέσεις με τους φίλους σου, θεωρώντας τους δεδομένους και φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, διότι κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις τον τρόπο να δικαιολογηθείς!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και καταστρέφεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι χωρίς δισταγμό τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την Αντίθεση Ερμή-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να προσέξεις την πορεία των συζητήσεων που κάνεις! Κουβέντες και λόγια, ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις κατευθείαν να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά βιαστικός και απρόσεχτος! Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση τώρα, να είσαι άψογα οργανωμένος!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις! Πες όχι στον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την βιασύνη την σημερινή ημέρα! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share