Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερωτικές επανασυνδέσεις από την Βίκυ Δρόσου: Βέλη του έρωτα για Τοξότες, Ιχθείς και δύο ακόμη ζώδια

«Μέχρι τις 4/9...» - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

30 Αυγούστου 2023 21:54
Ερωτικές επανασυνδέσεις από την Βίκυ Δρόσου: Βέλη του έρωτα για Τοξότες, Ιχθείς και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτικές επανασυνδέσεις από την Βίκυ Δρόσου με την έμπειρη αστρολόγο να ρίχνει βέλη του έρωτα για Τοξότες, Ιχθείς και δύο ακόμη ζώδια. Ενώ, η Αθηνά Βαγενά προειδοποιεί τους Δίδυμους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια για την επιρροή της Πανσελήνου για αύριο 31η Αυγούστου

«Μέχρι τις 4/9...» - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Δρόσου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Το Καλοκαίρι φεύγει και υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο, με την Αφροδίτη να παραμένει για λίγες μέρες ακόμα, ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα. Μέχρι τις 4/9 ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις για αυτό όσοι τις επιθυμείτε προλαβαίνετε.

Η Αφροδίτη ξεκινά την ορθόδρομη πορεία της από τις 5/9, αλλά ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου εξακολουθεί να παραμένει ανάδρομος έως τις 15/9, επηρεάζοντας το 1ο δεκαήμερο των μεταβλητών, ( Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Είναι σαν να θέλει να δώσει ακόμη μία ευκαιρία για επανασυνδέσεις σε αυτούς που για κάποιον λόγο δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Το σημαντικό νέο είναι ότι στις 15/9 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στην 22η μοίρα επηρεάζοντας τον μεταβλητό σταυρό, οπότε, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς εμπλέκεστε άμεσα σε αυτό κάνοντας ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει ξαφνικούς, όμορφους, φρέσκους, φθινοπωρινούς έρωτες κι αυτό το επιβεβαιώνει η ταυτόχρονη αντίθεση του νέου φεγγαριού με τον Ποσειδώνα.

Έρωτες ρομαντικοί, παραμυθένιοι που ξυπνούν έντονα συναισθήματα. Εσείς οι μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου να προσέχετε λίγο παραπάνω, γιατί το όνειρο μπορεί να είναι απατηλό.

Προβλέψεις από την Βίκυ Δρόσου για όλα τα ζώδια

Στις 23/9 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια στο σύμπαν αλλάζει σημαντικά. Οι ερωτικές σχέσεις και τα αισθηματικά μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Λίγο αργότερα με τον Άρη επίσης στο ζώδιο του Ζυγού τα ζευγάρια θα έχουν πολλές διαφωνίες, κόντρες, αντιπαραθέσεις και καβγαδάκια. Ο μήνας τελειώνει με την ολοκλήρωση ενός κύκλου που αφορά τις σχέσεις, με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού στην 6η μοίρα.

Παρορμητικοί, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι),του 1ου δεκαημέρου επηρεάζονται άμεσα και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ερωτική ζωή.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share