Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου;

Τι μας περιμένει;

26 Αυγούστου 2023 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου;
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό.

Ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Κριός

Φίλε Κριέ, έφτασε το Σάββατο και οργανώνεις ταξίδια και εκδρομές που θα σε βγάλουν από την βαρετή ρουτίνα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη είναι ιδανική για αποδράσεις. Ήδη το πνεύμα σου έχει φύγει σε μέρη μακρινά. Ο Ποσειδώνας όμως σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη που σε βάζει σε σκέψεις. Μια εκκρεμότητα, μια παράλειψη, σε αναγκάζει να μείνεις πίσω. Σε κυριεύει η απογοήτευση και το άγχος. Από το βράδυ κι έπειτα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα που είναι Σάββατο η διάθεση σου αντί να είναι ανεβασμένη και να κάνεις σχέδια για βραδινή έξοδο, εσύ είσαι μέσα στην κατήφεια και την εσωστρέφεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και απομόνωση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα φέρνει αυτή την διάθεση γιατί έχεις απογοητευτεί από ένα φιλικό άτομο που σε εξαπάτησε με ψέματα. Από το μεσημέρι και μετά αλλάζεις και κάνεις πάλι όνειρα για το μέλλον.

Δίδυμος

Σε σένα φίλε μου Δίδυμε, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, εστιάζεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είσαι πολύ ευαίσθητος και σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων για το λόγο ότι τους θεωρείς σημαντικούς αυτούς που έχεις στην ζωή σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης και του Ποσειδώνα σε απογοητεύει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο που βρίσκεται στην δουλειά. Πολύ πιθανό να σου είχε τάξει κάτι και το παίρνει πίσω.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Σάββατο και η προσοχή σου στρέφεται στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που είναι πολλές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εστιάζει στην ρουτίνα και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Το δύσκολο τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις αφού βλέπεις πως δεν τα καταφέρνεις να ξεμπερδέψεις ώστε να την κοπανήσεις για ταξίδι. Το βραδάκι αποφασίζεις μια έξοδο για να ξεσκάσεις.

Λέων

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο πετάς την σκούφια σου για νυχτερινή διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε προτρέπει για κοινωνική ζωή, αλλά το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, σε αναγκάζει να σκεφτείς τα οικονομικά που δεν είναι ανθηρά και δεν σε φτάνουν για να ξεφαντώσεις όπως επιθυμείς. Με αυτές τις σκέψεις σε βρίσκει το βράδυ που μετράς τις υποχρεώσεις, απογοητεύεσαι και μένεις μέσα.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

Παρθένος

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η διάθεση σου είναι να αράξεις στη φωλίτσα του σπιτιού σου και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε κλείνει σε εσωστρέφεια με τάσεις απομόνωσης. Επιθυμείς να διαφυλάξεις την προσωπική σου ζωή κεκλεισμένων των θυρών. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σε απογοητεύει από σχέσεις και άτομα που αποδείχθηκε πως δεν ήταν άξια της εμπιστοσύνης σου. Από το βράδυ ανεβαίνει η διάθεση σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα έφθασε το Σάββατο και η εβδομάδα τελειώνει με την διάθεση για εξόδους, κοινωνικοποίηση και επαφές με το στενό περιβάλλον. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε προτρέπει για συναντήσεις και κουβεντούλες με πρόσωπα που αγαπάς. Το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητευτικά μηνύματα από τον χώρο της εργασίας που σε τραβούν να αφήσεις τα ωραία που επιθυμείς και να ασχοληθείς με βαρετές αγγαρείες.

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα που είναι Σάββατο, αντί να βγεις να χαρείς και να διασκεδάσεις κάθεσαι και μετράς τα οικονομικά για να δεις αν σε φτάνουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε φέρνει αντιμέτωπο με την ανασφάλεια χωρίς να βλέπεις φως στο τούνελ. Το δύσκολο τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα φέρνει απογοήτευση. Αφού δεν πάνε καλά τα οικονομικά δεν θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις. Δεν έχεις όρεξη όταν είσαι οικονομικά στρυμωγμένος.

Τοξότης

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο. Είσαι αρκετά συναισθηματικός ευαίσθητος αυθόρμητος και επιρρεπής στην αρνητική ενέργεια των ανθρώπων που βρίσκονται τριγύρω σου. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, φέρνει απογοητευτικές καταστάσεις από το περιβάλλον της οικογένειας. Οι απαιτήσεις των γονιών σε στεναχωρούν και τις βρίσκεις υπερβολικές. Από το βράδυ και έπειτα, ανακτάς την αυτοπεποίθηση και αποκτάς το τσαγανό για να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, σήμερα φθάσαμε στο Σάββατο και εσύ είσαι μέσα στην κατήφεια και την αρνητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι η εργατική σου φύση δεν αγαπά την αργία. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, που σε ρίχνει ψυχολογικά και θέλεις να απομονωθείς. Το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις και νέα που σε απογοητεύουν και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν θέλεις να πας πουθενά. Από το απογευματάκι αναθεωρείς, αλλάζεις διάθεση με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα φθάσαμε αισίως στο Σάββατο που είναι μια μέρα συνυφασμένη με τον χαρακτήρα σου. Έχεις διάθεση για κοινωνική ζωή και συναναστροφή με τους φίλους. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε θέτει σε εγρήγορση για εξόδους. Θέλεις να συζητήσεις να μοιραστείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες αλλά ο δύσκολος σχηματισμός του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε προειδοποιούν να μην το κάνεις γιατί θα απογοητευτείς. Βλέπεις ότι οι φίλοι δεν ενστερνίζονται τα δικά σου σχέδια και δεν δίνουν σημασία.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά και στην καριέρα που επιθυμείς να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει το βλέμμα σου στην κορυφή που θα πετύχεις αν δεν σου ανακόψει τα σχέδια ο Ποσειδώνας που σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο σου θολώνει την κρίση σου και βλέπεις τα πάντα ωραιοποιημένα. Από τον μεσημέρι κι έπειτα ζήτα την γνώμη ενός φίλου που είναι περισσότερο αντικειμενικός.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share