Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Έρωτας, πάθος, ερωτισμό για Ταύρος, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια - Πως θα μας επηρεάσει το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την Παρασκευή 25 Αυγούστου

Το κίνητρο του πάθους για να κατακτήσεις ότι βάλεις στόχο

23 Αυγούστου 2023 08:45
Έρωτας, πάθος, ερωτισμό για Ταύρος, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και 2 ακόμα ζώδια - Πως θα μας επηρεάσει το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την Παρασκευή 25 Αυγούστου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Παρασκευή στις 25 Αυγούστου 2023, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σκορπίζοντας πάθος, ερωτισμό, και εξελίξεις που θα φέρουν την κατάκτηση και την αναμόρφωση στην ζωή μας. Παράλληλα, για «χρυσά στανταράκια» κάνει λόγο η Άση Μπήλιου, με την έμπειρη αστρολόγο να τονίζει ότι θα πέσει χρήμα σε Ταύρους, Παρθένους και ακόμη 1 ζώδιο!

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα;

  • Ιδανική μέρα για δραστηριότητες που θέλουν σθένος, αντοχή και καλή φυσική κατάσταση!
  • Έχουμε την ευκαιρία να καταστρώσουμε ένα επιτυχές πλάνο δράσης ή και να πάρουμε τα ρίσκα μας!
  • Νιώθουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!
  • Κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας
  • Διαθέτουμε ανθεκτικότητα
  • Ο ερωτισμός ξεχειλίζει και έρχονται δυνατές στιγμές….
  • Οι φλογερές επιθυμίες μας ενεργοποιούν!

Πως θα επηρεάσει το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την Παρασκευή 25 Αυγούστου το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Δυναμισμός και δράση στην εργασία, προβάλλουν τα ταλέντα σου και επιπλέον ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πολύ πιθανός! Η εμφάνιση σου είναι άκρως γοητευτική και ακαταμάχητη!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες αυτήν την περίοδο, όπως και οι ερωτικές σου επιτυχίες! Ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορείς να αναμένεις ενδυνάμωση οικογενειακών σχέσεων και βελτίωση σε θέματα σπιτιού! Επίσης, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και δεν μπορείς να αντισταθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες τολμηρές και άκρως γοητευτικές γνωριμίες έρχονται και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες μέσω της επικοινωνιακής οδού! Επιπλέον, μετακινήσεις και συναντήσεις, σε ικανοποιούν απόλυτα!

ΛΕΩΝ

Οικονομικοί στόχοι πραγματοποιούνται και αισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται! Απολαμβάνεις πάθος και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γοητεία σου είναι στα ύψη και διακρίνεσαι από ερωτισμό, δυναμισμός, αποφασιστικότητα και ενέργεια! Μπορείς να αναμένεις, πραγματοποίηση κυρίων ερωτικών αλλά και οικονομικών στόχων!

Πως θα μας επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά το Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα την Παρασκευή 25 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ

Ακολούθησε τις αισθήσεις και την διαίσθησή σου, για να πετύχεις στόχους! Επιπλέον ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανός τώρα, αλλά και γενικά οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και αναθερμαίνονται! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται, αρκεί να ενεργοποιηθείς έγκαιρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, χάρη στην δράση σου!
Έρωτας μέσα από τη δουλειά ίσως προκύψει, όπως και οικονομικό κέρδος μέσα από την εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοκιμάζεις νέες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες ή κάποιες συναντήσεις σε συναρπάζουν και χαρακτηρίζεσαι από δυναμικότητα και αισιοδοξία, που σε βοηθούν να πετύχεις στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείς να αναμένεις θετικές οικονομικές εξελίξεις, σεξουαλικότητα, γοητεία, πάθος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών.

ΙΧΘΥΣ

Η συντροφική ζωή επιφυλάσσει χαρά, μέσα από επιθυμίες που πραγματοποιούνται! Νέες παθιασμένες γνωριμίες, θα έχεις αν είσαι ελεύθερος και πάθος και ερωτισμό με τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share