Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ερωτικό STOP Κώστα Λεφάκη: «Γκρέμισμα» στα αισθηματικά για Δίδυμους, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια!

Συναγερμός!

22 Αυγούστου 2023 11:39
Ερωτικό STOP Κώστα Λεφάκη: «Γκρέμισμα» στα αισθηματικά για Δίδυμους, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμα κινδύνου για τα ερωτικά από τον Κώστα Λεφάκη, με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί για «γκρέμισμα» τους Δίδυμους, τους Αιγόκερους και 2 ακόμη ζώδια για σήμερα (22/8). Την ίδια ώρα, έχουμε «κάτεργο» από τη Λίτσα Πατέρα - Οικονομικά προβλήματα για Ταύρους, Λέοντες, Τοξότες και...

Αναλυτικά οι αστολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία κάποιου φιλικού ατόμου μπορεί να είναι σημαντική για το μέλλον σας. Φροντίστε να διακρίνετε την σημασία που μπορεί να έχουν κάποιες λεπτομέρειες στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες παρουσιάζει η μέρα στην διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεών σας. Αν ταξιδεύετε σήμερα θα αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια. Ξεκουραστείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η βοήθεια που θα δώσετε σε ένα φιλικό σας άτομο θα εκτιμηθεί δεόντως. Τα οικονομικά σας όμως σας απασχολούν έντονα τώρα, και θα προετοιμάσετε με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας πιέσουν και να μην σας αφήσουν να δουλέψετε όπως θα θέλατε. Δείξτε περισσότερη ευελιξία και μην αποθαρρύνεστε.

ΛΕΩΝ

Μία πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε μία σημαντική επαφή, που θα σας αποκαλύψει πολλά. Σε επαγγελματικό επίπεδο ασχοληθείτε με την προώθηση κάποιων αιτημάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερες εντάσεις αναπτύσσονται σήμερα στην σχέση σας, και θα πρέπει να πείτε πια τα πράγματα με το όνομά τους. Μην βγάζετε στη επιφάνεια εμπαθείς συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα αισθηματικά σας. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις και άγχη να σας στερήσουν την χαρά κάποιων επιτυχιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να δείξετε μία αθέατη πλευρά τού εαυτού σας, και να κυνηγήσετε με πάθος τους στόχους σας. Κάποια νέα προοπτική αναδύεται μπροστά σας. Αξιοποιείστε την σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, οικονομικές πιέσεις σας δημιουργούν αφόρητο άγχος. Προσπαθήστε να δείτε το αύριο πιο αισιόδοξα, και ξεπεράστε με ευέλικτους χειρισμούς τις σημερινές δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να αποτραβηχτείτε λίγο και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μείνετε για λίγο μόνοι, αν αυτό σας βοηθάει, και κάντε μία προσεχτική ανασκόπηση των τελευταίων γεγονότων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ευχάριστη είδηση μπορεί να σας φτιάξει το κέφι. Ίσως κάτι σημαντικό αλλάζει την ροή της ζωής σας τώρα. Αποτανθείτε σε σημαντικά πρόσωπα για βοήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνετε σήμερα, και έχετε διάθεση να μιλήσετε με κόσμο και ακόμα να …ερωτευτείτε. Μην παίρνετε αποφάσεις στα οικονομικά σας.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share